Καιρός: Πέφτει σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Σχεδόν αίθριος θα κυλήσει ο καιρός την Πέμπτη σχεδόν σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα στα δυτικά και τα βόρεια. Οι βοριάδες θα διατηρηθούν ενισχυμένοι στο Αιγαίο στα 6-7 και τοπικά 8 μπ.

Θα επανέλθει η θερμοκρασία βαθμιαία σε κανονικά επίπεδα τις επόμενες μέρες ενώ οι άνεμοι θα διατηρηθούν τοπικά στα 6 με 7 μπ στο Αιγαίο.

Το μελτέμι θα διατηρηθεί με αυτές τις εντάσεις έως και το τέλος της εβδομάδος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανόν στα βορειοδυτικά ορεινά να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα