Καιρός: Βροχές και στην Αττική την Πέμπτη

Ο καιρός με μια ματιά Νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές με βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά που θα επεκταθούν ανατολικότερα. Το βράδυ βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφό5ρ που βαθμιαία θα γίνουν βορειοδυτικοί.

Την Πέμπτη προβλέπονται αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα τοπικές

βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα βαθμιαία από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα σταματήσουν και τη νύχτα θα περιοριστούν στα ανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και πρόσκαιρα στο Ιόνιο θα ενισχυθούν τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι ενώ είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις απογευματινές ώρες θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

Στις 6/4/2007 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στην Ηγουμενίτσα

Το 2014 είχαμε πλημμύρες στην Αθήνα, χαλαζόπτωση στην Καρδίτσα

Το 2015 είχαμε χαλαζόπτωση στη Ν. Αγχίαλο Μαγνησίας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα