Καλοκαίρι μέχρι την Παρασκευή - Έρχονται βοριάδες

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή ο καιρός την Παρασκευή και η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους τους τους 27 με 28 βαθμούς στα Κεντρικά και τα Νότια. Την Πέμπτη η θερμοκρασία έφτασε στη Καλαμάτα τους 29 βαθμούς στην Ανδραβίδα και την Ελευσίνα τους 28 και στη Σάμο τους 27 βαθμούς Κελσίου. Στον χάρτη των βαρομετρικών συστημάτων διακρίνεται το βαρομετρικό χαμηλό στη Κεντρική Μεσόγειο το οποίο συνοδεύεται από μετωπική δραστηριότητα το οποίο θα κινηθεί βορειοανατολικά

χωρίς να μας επηρεάσει.

Στη χώρα μας την Παρασκευή θα έχουμε παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και πιο πυκνή συννεφιά στη ηπειρωτική και τη Δυτική Ελλάδα . Οι άνεμοι θα γυρίσουν σε βοριάδες στο Αιγαίο 4 με 5 και τοπικά 6 μπ και στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί 4 με 5 μπ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα 5 με 7 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Στην Αττική την Παρασκευή ο καιρός θα κυλήσει με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μπ και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι : Στις 2 Νοεμβρίου 1977 είχαμε ισχυρότατη καταιγίδα στην Αθήνα με 38 νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα