Αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα δυτικά και βόρεια ορεινά Οι άνεμοι στο Ιόνιο στα 4-5 μποφόρ στο Αιγαίο στα 4 με 6 και τη Δευτέρα 6-7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικές τιμές για την εποχή

Σήμερα Κυριακή στη Μακεδονία, κυρίως την κεντρική, τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία και τη βόρεια Εύβοια νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες

μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο.

ΤΡΙΤΗ 04-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ στα νότια σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05-08-2020

Αρχικά στο Ιόνιο και από το μεσημέρι βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, νεφώσεις με τοπικές βροχές και, κυρίως στις βορειότερες περιοχές, σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα οι άνεμοι θα είναι, αρχικά ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι 4 με 5 και βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

ΠΕΜΠΤΗ 06-08-2020

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο . Η θερμοκρασία θα πέσει στους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικά νεφελώδης καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με παροδική συννεφιά και αστάθεια την Τετάρτη . Η μέγιστη θερμοκρασία θα πέσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα