Κορονοϊός: Πάνω από 200 νεκροί στη Ρουμανία

Στους 203 ανήλθε ο συνολικός αριθμός των θυμάτων του κορονοϊού στη Ρουμανία, όπως ανακοίνωσε η Ομάδα Στρατηγικής Επικοινωνίας (SCG).

Μεταξύ αυτών και ο πρώτος θάνατος εργαζομένου στον τομέα υγειονομικής περίθαλψης από επιπλοκές του ιού, κάτι που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 53 ετών που εργαζόταν ως οδηγός ασθενοφόρου στην Σουτσεάβα, πόλη που βρίσκεται από τα τέλη Μαρτίου σε καραντίνα. Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος εξέφρασε ο υπουργός Υγείας της Ρουμανίας, Νέλου Τατάρου.

Παράλληλα, το υπουργείο Υγείας

ανέφερε ότι, σύμφωνα με τις εκθέσεις όλων των περιφερειών της Ρουμανίας, 699 μέλη του υγειονομικού προσωπικού έχουν μολυνθεί από τον COVID-19.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα