Κυρανάκης: Ο Κ. Μητσοτάκης έχει κάνει πετυχημένο άνοιγμα στο κέντρο

"Οχι σε πειράματα με μικρά κόμματα", διεμήνυσε -αναφερόμενος και στο ΚΙΝΑΛ- ο υποψήφιος της ΝΔ στον νότιο τομέα της Β Αθήνας Κ. Κυρανάκης ο οποίος τόνισε ότι είναι σημαντικό για τη ΝΔ να εξασφαλίσει αυτοδυναμία.

Μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. "Το προβάδισμα της ΝΔ στις ευρωεκλογές θα είναι μεγαλύτερο από τρεις μονάδες.

Στόχος μας είναι η αυτοδυναμία. Το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Πόντας, γιατί δεν έχει μείνει τίποτα άλλο στο ΚΙΝΑΛ, βρίσκεται σε παρακμή. Υπάρχει προσπάθεια άλωσης του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει πάρει το παλιό ΠΑΣΟΚ. Το άθροισμα ΚΙΝΑΛ+ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν πλησιάζει το ποσοστό της ΝΔ. Αυτό στρατηγικά και ιδεολογικά είναι μεγάλη νίκη της ΝΔ και του Κυρ. Μητσοτάκη".

Επιτιθέμενος στην κυβέρνηση τόνισε:

"Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε αριστεροί ούτε κεντροαριστεροί, είναι απλά πουλημένοι. Πώς γίνεται να είσαι με τον Μαδούρο και την ίδια ώρα να κάνεις δωράκια στην Χρυσή Αυγή. Ο κ. Τσίπρας δεν πιστεύει σε τίποτα, μόνο στην εξουσία. Η στρατηγική του είναι να σπρώξει τη ΝΔ προς την ακροδεξιά για να πάρει χώρο του κέντρου. Αυτό δεν περνάει. Ο Κ. Μητσοτάκης έχει κάνει πετυχημένο άνοιγμα στο κέντρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα