Ν. Πανουργιά στο NEWS 24/7: Οι φετινές εκλογές στις ΗΠΑ είναι ζήτημα ζωής και θανάτου

Βρισκόμαστε πλέον προ των θυρών των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς αναλυτές ως οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα.

Στη συζήτηση που είχε το News24/7 με την ανθρωπολόγο και συγγραφέα, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης, Νένη Πανουργιά τέθηκαν επί τάπητος όλα τα φλέγοντα ζητήματα. Το πως θα επηρεάσει τη μεγάλη εκλογική μάχη η πανδημία, το ρόλο που αναμένεται να παίξει

το κίνημα του black lives matter, την έντονη δραστηριοποίηση του ακροδεξιού στοιχείου στις ΗΠΑ αλλά και τα "χαρτιά" που έχουν χρησιμοποιήσει, μέχρι στιγμής, στην προεκλογική εκστρατεία, τα επιτελεία του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν.

Από τη συζήτηση εξάγεται αβίαστα το συμπέρασμα ότι όντως, οι εφετινές εκλογές στις ΗΠΑ είναι ζήτημα ζωής και θάνατου, κυριολεκτικά.

Περιεχόμενα

Στο 0:35 η τοποθέτηση της Νένης Πανουργιά για την κρισιμότητα των εφετινών εκλογών Στο 1:25 για τις εκλογές ως θέμα ζωής και θανάτου Στο 2:45 για το αν ο Μπάιντεν μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ Στο 5:01 για το αν το κίνημα του black lives matter θα παίξει ρόλο στο εκλογικό αποτέλεσμα Στο 7:37 για την επιλογή της Κάμαλα Χάρις για την αντιπροεδρία Στο 10:00 για το γεγονός ότι ο Τραμπ νόσησε από κορονοϊό Στο 11:27 για το εάν και το πως ο Τραμπ μπορεί να αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα Στο 13:25 για το αν στοχεύουν οι ακροδεξιοί των ΗΠΑ να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλια σύγκρουση Στο 15:00 για το αν η ακροδεξιά στις ΗΠΑ παραπέμπει σε δράσεις που θυμίζουν Χρυσή Αυγή

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανουργιά, NEWS 247, ΗΠΑ,panourgia, NEWS 247, ipa