Ο Ζελένσκι ευχαρίστησε τη Μίλα Κούνις και τον Άστον Κούτσερ μέσω βιντεοκλήσης

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ κατάφεραν μέσα σε πολύ λίγες ημέρες να συγκεντρώσουν 35 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να παράσχουν ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία που για τέταρτη εβδομάδα βρίσκεται υπό τις συνεχείς ρωσικές επιθέσεις.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ευχαρίστησε τους δύο δημοσίως μέσω ανάρτησης στο τουίτερ.

Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που αντέδρασαν στο πένθος μας. Έχουν ήδη συγκεντρώσει 35 εκατομμύρια δολάρια

και τα στέλνουν στο Flexport και την Airbnb, προκειμένου να υποστηρίξουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες. Ευγνώμων για την βοήθειά τους. Εντυπωσιασμένος από την αποφασιστικότητά τους. Αποτελούν έμπνευση για τον κόσμο" έγραψε ο Ζελένσκι συνοδεύοντας το κείμενο με μια φωτογραφία των τριών τους κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε πριν τρεις ημέρες ότι πέτυχαν τον στόχο για τη συγκέντρωση 30 εκατομμυρίων δολαρίων με περισσότερους από 65.000 ανθρώπους να συμβάλλουν στο εγχείρημα. "Αν και απέχει πολύ από την λύση του προβλήματος, η συλλογική μας προσπάθεια θα χαρίσει μια πιο ομαλή προσαρμογή σε τόσους πολλούς ανθρώπους που αντικρίζουν το μέλλον τους με αβεβαιότητα" ανέφεραν μεταξύ άλλων σε ανάρτησή τους στο instagram.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα