Οι Ghost επιστρέφουν με ένα ''μακάβριο'' χορό

Το πρωί της περασμένης παρασκευής το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο κλιπ του δεύτερου single τους από το επερχόμενο άλμπουμ Prequelle που θα κυκλοφορήσει στις 1 Ιουνίου.

Το βίντεο παρουσιάζει τις αντιδράσεις γνωστών προσωπικοτήτων στην Αμερική όπως του Kirk Hammett (κιθαρίστας των Metallica), Charlie Benante (ντράμερ των Anthrax), του

Mike Mckenna(αθλητή χόκει επί πάγου), του Aleister Black (σταρ του WWE, της ηθοποιού της σειράς του Neftlix ''Orange Is the New Black' 'Jessica Pimentel, του Chino Moreno (Deftones) ,του Josh Barnett (γνωστός MMMaer, του Phil Anselm (πρώην τραγουδιστής των θρυλικών Pantera και νυν των Down), του Matt Shadows (Avenged Sevenfold), της τραγουδίστριας Bethany Cosentino, καθώς και του Chris Jericho, wrestler του WWE και ηγέτη των Fozzy.

Οι Ghost είναι ένα σουηδικό heavy metal συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε στο Λινκόπινγκ το 2008. Έχουν κυκλοφορήσει τρία πετυχημένα άλμπουμ ενώ σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει και το πολυαναμενόμενο Prequelle.

Τα μέλη του συγκροτήματος (γνωστοί και ως ghoul) εμφανίζονται στις συναυλίες με στολές και μάσκες που καλύπτουν το σώμα και το πρόσωπο, ενώ η ταυτότητα τους παρέμεινε άγνωστη για χρόνια, μέχρι και το 2017, όταν τέσσερα πρώην μέλη της μπάντας κατέθεσαν αγωγή κατηγορώντας τον frontman, πως δεν τους έχει αποδώσει κέρδη και αμοιβές από πωλήσεις δίσκων και περιοδείες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία τους. Ο Tobias Forge , γνωστός και ως Papa Emeritus IV, αποτελεί τον ιθύνων νου της ιδιαίτερης μπάντας από τη Σουηδία.

Το tracklist του Prequelle θα είναι:

1)Ashes

2)Rats

3)Faith

4)See the Light

5)Miasma

6)Dance Macabre

7)Pro Memoria

8)Witch Image

9)Helvetesfonster

10)Life Eternal

Keywords
Τυχαία Θέματα