Παναθηναϊκός: Ειλημμένη απόφαση να τελειώσει ο Ράντονιτς, αγκάθι η αποζημίωση

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμη μια ήττα από τον Ολυμπιακό, την ενδέκατη διαδοχική τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Η εικόνα του ήταν ξανά κακή και η κατάρρευση της τρίτης περιόδου αποδείχθηκε καταδικαστική για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Όπως

αναφέρει το SPORT24, η κλεψύδρα αδειάζει για τον Μαυροβούνιο τεχνικό και είναι ειλημμένη απόφαση της διοίκησης του τριφυλλιού να ολοκληρωθεί η συνεργασία μαζί του, μιας και η εικόνα της ομάδας είναι προβληματική από το ξεκίνημα της σεζόν και δεν υπάρχει καμία βελτίωση.

Αποτελεί όμως αγκάθι η αποζημίωση, καθώς ο ίδιος θέλει να πληρωθεί το σύνολο των χρημάτων που προβλέπει το συμβόλαιό του. Ο Ράντονιτς έχει υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο και για να αποδεσμευτεί, ζητάει όλα τα χρήματα και όχι μέρους αυτών όπως προτείνει ο Παναθηναϊκός.

Αυτή την στιγμή, οι διοικούντες την ΚΑΕ θέλουν να τελειώσουν τη συνεργασία μαζί του και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα, όμως το οικονομικό αποτελεί πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα