Ποιο κατάστημα θα επισκεφθείτε πρώτο τη Δευτέρα; - Μπείτε και ψηφίστε

Η ώρα της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων έφτασε, με μέρος των καταστημάτων να ανοίγουν τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

Συγκεκριμένα από 4 Μαΐου, επαναλειτουργούν:

-Βιβλιοπωλεία

-Καταστήματα γραφικής ύλης

-Καταστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών

-Τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού

-Αθλητικού εξοπλισμού

-Ανθοπωλεία

-ΚΤΕΟ

-Κουρεία, κομμωτήρια

-Κέντρα αισθητικής

-Καταστήματα για γυάλισμα υποδημάτων

-Καταστήματα οπτικών και ακουστικών βαρηκοϊας.

Ωράριο λειτουργίας

- Η ώρα έναρξης για τα εμπορικά καταστήματα είνα στις 10:00.‬ Σημειώνεται, ότι το εν λόγω μέτρο λειτουργίας αφορά τις επιχειρήσεις που επαναλειτουργούν στην Περιφέρεια Αττικής, πλην των νησιών και στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, δηλαδή στους δήμους που το απαρτίζουν.

- Το ωράριο που ισχύει στις επιχειρήσεις τροφίμων π.χ. σούπερ μάρκετ, παραμένει έως τις ‪9 Μαΐου‬, ‪από τη Δευτέρα έως Παρασκευή‬ από τις ‪7:00‬ έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις ‪7:00 έως τις 20:00‬.

- Παραμένουν σε ισχύ οι αποφάσεις των αντιπεριφερειαχών για τις τουριστικές περιοχές ως προς τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

- Κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής, 7:00‬ έως τις 22:00‬ καθημερινές και το Σάββατο από τις 7:00 έως τις 21:00.

Όσες απο αυτού του είδους τις επιχειρήσεις διαθέτουν μασάζ, και personal training ή pilates απαγορεύεται η παροχή αυτών των υπηρεσιών.

Σε όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων επιτρέπεται ενας πελάτης ανα 15 τμ. Σε ασανσέρ επιτρέπεται το 40% απο τα επιτρεπόμενα άτομα. Τέλος, στα γραφεία πρέπει να τηρείται η απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των εργαζομένων.

Με αυτά τα δεδομένα, εσείς ποιο θα είναι το πρώτο κατάστημα που θα επισκεφθείτε τη Δευτέρα;
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιο, Δευτέρα - Μπείτε,poio, deftera - beite