Ρωσία: Μαφιόζικη εκτέλεση χορεύτριας - Βίντεο ντοκουμέντο

Η Νατάλιγια Πρόνινα, Ρωσίδα χορεύτρια, επέστρεφε στο σπίτι της από το μετρό, μαζί με τις φίλες της, όταν κάποιος τις πλησίασε τρέχοντας και πυροβόλησε δύο φορές, όπως κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Ο δολοφόνος περίμενε το θύμα του σε ένα πάρκινγκ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

Η Ρωσίδα χορεύτρια και ο γνωστός πολιτικός

Η Ναταλίγια ήταν εξαιρετική χορεύτρια και είχε την δική της σχολή. Η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει την υπόθεση «ύποπτη» και θεωρεί πως υπάρχουν διαπλεκόμενα

κίνητρα πίσω από αυτή, διότι λέγεται πως είχε μυστική σχέση με γνωστό πολιτικό της χώρας. Όταν η σχέση έγινε γνωστή στην οικογένειά του, η Ναταλίγια άρχισε να δέχεται απειλές από τη σύζυγό του.

Οι ύποπτοι

Αρχικά στο στόχαστρο των ερευνητών βρέθηκε ο Αλεξάντρ Κράβτσενκο, ο οποίος βρισκόταν σε σχέση με τη Νατάλιγια. Όμως, σύντομα έγινε γνωστό ότι ο άνδρας έχει ακλόνητο άλλοθι.

Στο στόχαστρο των ερευνητών βρίσκεται ένας άλλος άνδρας ο οποίος εκδήλωνε το ενδιαφέρον του για την κοπέλα με ιδιαίτερα έντονο τρόπο και παρακολουθούσε τη Νατάλιγια για περισσότερο από έναν μήνα, της πρόσφερε λουλούδια, προσπαθούσε να τη συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της μετά τη δουλειά.

Οι φίλες της λένε ότι ο μυστηριώδης άνδρας μοιάζει πολύ με τον δολοφόνο. Έχει και εκείνος γενειάδα ενώ εργάζεται σε οικοδομή στην ίδια περιοχή όπου συνέβη το έγκλημα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα