Συνελήφθησαν οι νεαροί που επιτέθηκαν στον σύνδεσμο του Άρη

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη ατόμων που συμμετείχαν σε επίθεση σε βάρος συνδέσμου οπαδών του Άρη στην περιοχή του Ευόσμου.

Πρόκειται για πέντε νεαρούς Έλληνες, ηλικίας 22 έως 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για έκρηξη,

παραβάσεις σχετικά με εκρηκτικές ύλες, διατάραξη κοινής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και περί φωτοβολίδων.

Ειδικότερα, οι δράστες, συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων, οι οποίοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους προέβησαν στη ρίψη μολότοφ, πυρσών και λοιπών αντικειμένων σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη στην περιοχή του Ευόσμου.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε ένας αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και κάλεσε τους συναδέλφους του.

Από την επίθεση τραυματίσθηκε ένας νεαρός, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγουν, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας που στο μεταξύ είχαν φτάσει στο σημείο.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια και ένα βεγγαλικό. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα