Θεοδωρικάκος: Η κυβέρνηση παράγει συνεχώς σκάνδαλα

"Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει λόγος για προανακριτική για την υγεία, η ΝΔ θα καταθέσει δικό της πόρισμα". Τη δήλωση αυτή έκανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του προέδρου της ΝΔ, μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Και πρόσθεσε: "Είμαι ο τελευταίος που θα πω ότι όλα έγιναν ωραία και σωστά στο χώρο της δημόσιας υγείας στο παρελθόν. Ισχύει όμως ότι την επομένη

ενός συγκλονιστικού συλλαλητηρίου για το μακεδονικό ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε για σκάνδαλο Νοβάρτις ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης. Εκτοτε δεν έχει παρουσιαστεί κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει αυτόν τον ισχυρισμό".

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνεχώς παράγει σκάνδαλα λέγοντας: "Προσωπικά δεν θυμάμαι υπουργό μέσα στο υπουργικό συμβουλίου να καταγγέλλει χρηματισμό από τον Σόρος και να μην υπάρχει αντίδραση. Δεν έχω ξαναδεί ΥΠΕΞ να παραιτείται και να μη μαθαίνουμε γιατί παραιτείται, να μην δημοσιοποιείται η επιστολή που ο ίδιος ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητα. Σήμερα έχουμε το μεγάλο επίτευγμα του κ. Σπίρτζη, ο οποίος, δυσκολεύομαι να το πιστέψω, άλλαξε τους όρους του διαγωνισμού εκ των υστέρων για τον επενδυτή στον εμπορικό σταθμό στο Θριάσιο. Είναι χρηστή διοίκηση αυτό; Είναι μια πρωτοφανής και σκανδαλώδης απόφαση. Καταγγέλλουμε και αναμένουμε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης".

Σχετικά με την πορεία προς τις εκλογές τόνισε: "Περίπατοι στις εκλογές δεν υπάρχουν. Είναι ισχυρή η απόφαση του ελληνικού λαού για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Οι εκλογικές αναμετρήσεις κρίνονται στο τέλος και αφού έχει καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος. Το πλαίσιο της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης θα είναι σκληρό. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι. Ο κ. Πολάκης είναι ο άτυπος κυβερνητικός εκπρόσωπος και η άποψή του για φυλακίσεις προκειμένου να ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει απελπισία αλλά και τις προθέσεις τους. Η ΝΔ θα δώσει παρών στη μάχη για τη συνταγματική αναθεώρηση Το κρίσιμο για τη ΝΔ είναι να εφαρμόσει πρόγραμμα σε βάθος τετραετίας".

Για την απουσία του Κυρ. Μητσοτάκη από το συνέδριο του Ποταμιού επεσήμανε: ¨ "Με τους φίλους στο Ποτάμι έχουμε κοινές αντιλήψεις για τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στη χώρα. Η ΝΔ θα εκπροσωπηθεί με τον αντιπρόεδρό της Κωστή Χατζηδάκη. Δεν είναι το μοναδικό κριτήριο αν έχουν υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών σε ό,τι αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες".

Κατά την εκτίμησή του κ. Θεοδωρικάκου, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να εκλέξει ούτε έναν περιφερειάρχη και σχετικά με τον Απ. Κατσιφάρα στη Δ. Ελλάδα είπε ότι πρόκειται για στέλεχος του ΚΙΝΑΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεοδωρικάκος,theodorikakos