Το καλοκαίρι επιστρέφει και πάλι!

Απομακρύνεται βορειοανατολικά το χαμηλό που μας επηρέασε με σχεδόν φθινοπωρινό καιρό με μεγάλα ποσά βροχοπτώσεων, που ακόμη και χθες, Πέμπτη, ήταν πολύ ψηλά στη Βόρεια Ελλάδα και τοπικά ξεπέρασαν τα 80 με 90 χιλιοστά βροχής.

Στους χάρτες Ευρώπης που ακολουθούν δεν υπάρχει κάποιο σύστημα που να μας επηρεάζει τις επόμενες ημέρες:

Σήμερα θα διατηρηθεί μερικώς άστατος ο καιρός

κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει και θα φτάσει ακόμη και τους 30 βαθμούς Κελσίου τοπικά στη Κεντρική και Νότια ηπειρωτική χώρα.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Προοπτική καιρού

Το επόμενο τριήμερο θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας , η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά στα βόρεια ορεινά και η θερμοκρασία θα αρχίσει σταδιακά να ανεβαίνει και στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος θα φτάσει τους 31 με 33 βαθμούς

Keywords
Τυχαία Θέματα