Βελτιωμένος καιρός - Καλές θερμοκρασίες για την εποχή

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πρόσκαιρη αστάθεια Τετάρτη και Πέμπτη Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5-6 και πρόσκαιρα τα 6-7 μποφόρ με πρόσκαιρη εξασθένηση Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές για την εποχή

Σήμερα Δευτέρα στα κεντρικά και βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη

χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μπ στα δυτικά στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο

ΤΡΙΤΗ 18-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά και τη Μακεδονία. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19-08-2020

Στα νησιά του Ιονίου και σταδιακά στη δυτική Στερεά, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές, γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ 20-08-2020

Στα βόρεια άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιορισθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στις υπόλοιπες περιοχές, γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά της βορειοανατολικής χώρας, όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα περί τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και παροδική αστάθεια την Τετάρτη

Στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες την Τετάρτη όπου θα εκδηλωθεί αστάθεια. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα