Ζαχαριάδης: Σύγκλιση με όσους συμφωνούμε σε προγραμματικούς στόχους

"Θα κάνουμε (τη σύγκλιση) με όσους συμφωνήσουμε σε προγραμματικούς στόχους" δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο Κώστας Ζαχαριάδης, διευθυντής ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μία ημέρα μετά το προσκλητήριο Τσίπρα. Μίλησε όπως και ο πρωθυπουργός για ανοιχτό κάλεσμα ούτως ώστε να συνεχιστούν οι προοδευτικές πολιτικές και να δημιουργηθεί ανάχωμα στην άνοδο της ακροδεξιάς και στις νεο-φιλελεύθερες πολιτικές

της Δεξιάς.

"Η απάντηση στο προσκλητήριο πρέπει να είναι πολιτική και όχι για γέφυρες των στεναγμών" σχολίασε

Στο στόχαστρό του βρέθηκε το ΚΙΝΑΛ λέγοντας πως όποιος έχει ως στόχο την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει ότι θέλει στρατηγική νίκη της Δεξιάς. "Αυτό ακόμα και από τις πιο συντηρητικές εκφάνσεις της κεντρο-αριστεράς δεν έχει ειπωθεί ποτέ" πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαχαριάδης κάνοντας λόγο για δορυφόρους της ΝΔ.

Σημείωσε ότι αυτή η διαδικασία έχει αρχίσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά "εδώ έχουν σηκώσει τα φλάμπουρα και θέλουν πόλεμο" συνέχισε.

Παρότι όπως είπε δέχεται την κριτική για το timing, οτι δηλαδή αυτή η πρωτοβουλία θα μπορούσε να γίνει πιο πριν ή πιο μετά, εκτίμησε ότι ο χρόνος είναι σωστός καθώς έκλεισε ο προηγούμενος κύκλος της κυβέρνησης. "Η δυναμική αυτού του εγχειρήματος ξεπερνά τα πρόσωπα" υπογράμμισε.

Για τις δημοσκοπήσεις, είπε:

"Με προβληματίζουν οι δημοσκοπήσεις. Η μία δείχνει διαφορά 3 με 4 μονάδες, η άλλη 5 με 6, η άλλη 10 με 15. Δεν μπορεί να ισχύουν όλες" σχολίασε για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν να προηγείται η ΝΔ. "Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον τα πηγαίνει καλύτερα στις κάλπες από ότι στις δημοσκοπήσεις" τόνισε και συμπλήρωσε ότι βλέπει "ανασυγκρότηση του δικού μας χώρου".

Keywords
Τυχαία Θέματα