Οι Last Drive και οι... άλλοι

15:44 19/5/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ concert-music-agenda.jpg 5 +1 συναυλιακές προτάσεις | dreamstime.com 19.05.2017, 15:34 | Ετικέτες: συναυλίες, Last Drive, jazz, παραδοσιακή μουσική Συντάκτης: efsyn.gr Συντάκτης: Χρήστος Καλλιμάνης

Το καλοκαίρι πλησιάζει, ο καιρός

ανοίγει και, όπως είναι φυσικό, τα πολλά live σε κλειστούς χώρες αραιώνουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, ξεκινώντας από τους Last Drive και φθάνοντας στην πληθωρική Diamanta Galas.

Σήμερα Παρασκευή οι φίλοι του σκληρού-ψυχεδελικού ήχου μπορούν να κατευθυνθούν στο AN Club όπου τους περιμένει ένα μεγάλο όνομα. Οι Αμερικανοί Yawning Man είναι ένα από τα πιο επιδραστικά stoner σχήματα και έχουν άμεσες αναφορές στους Kyuss. Μαζί τους οι Τεξανοί Duel, αλλά και οι δικοί μας Hypnotic Nausea και Green Yeti.

Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα εμφανιστείο η εκκεντρική Γιαπωνέζα πιανίστρια Hiromi, την οποία συνοδεύει ο εκρηκτικός Κολομβιανός αρπίστας Edmar Castaneda. Το ντουέτο μας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη jazz.

Το Σάββατο η ανεξάρτητη ελληνική σκηνή γιορτάζει και ο λόγος δεν είναι άλλος από το live των Last Drive στο Gagarin. Τα λόγια είναι περριττά για μια από τις πιο ιστορικές ελληνικές μπάντες. Μαζί τους οι πολύ δυνατοί Bazooka.

Στον φιλόξενο Ορφέα της Κυψέλης, στη Φωκίωνος Νέγρη, εμφανίζονται οι Ροδες United για μία βραδιά με ελεύθερη είσοδο, όπου θα παίξουν ζωντανά τα καινούρια, τα παλιά, τα τυχαία και τα άντεργκράουντ κλάσικς.

Για όσους αναζητούν κάτι πιο... παραδοσιακό η πρόταση είναι η εμφάνιση της πάντα εξαιρετικής Φωτεινής Βελεσιώτου στον Σταυρό του Νότου.

Τέλος, το Σάββατο, το Μέγαρο Μουσικής υποδέχεται την θρυλικά Diamanda Galas, μια καλλιτέχνη πολύπλευρη με χαρακτηριστική και ξεχωριστή φωνή.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέκα λόγοι για να πάμε (ξανά) στους Last Drive
Keywords
Αναζητήσεις
allinurl: oi alloi
Τυχαία Θέματα