Μπαγιάτικο ψωμί: Έτσι θα το κάνεις ξανά… φρέσκο Σε τρία απλά βήματα!

Υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύπτεις ότι η πανέμορφη μπαγκέτα που αγόρασες προχθές έχει γίνει πέτρα, ακριβώς τη στιγμή που έχεις όρεξη για σάντουιτς;Ναι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να κάνεις κρουτόν φυσικά, αλλά τι γίνεται αν θέλεις ψωμί και το θέλεις τώρα; Απλά ακολουθείς την παρακάτω συμβουλή!Δες αναλυτικά:Βήμα 1ο: Βρέχεις ελαφρά το ψωμί . Στόχος είναι η κόρα να είναι νωπή, χωρίς να βραχεί πολύ η ψίχα.Βήμα 2ο: Προθερμαίνεις το φούρνο στους 170οC.Βήμα 3ο: Τοποθετείς το ψωμί στο φούρνο γι
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαγιάτικο,bagiatiko