Τα ζώδια της Κυριακής 10ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, το δυνατό σας ένστικτο μπορεί να επαναπροσδιορίσει την θέση σας απέναντι στην σχέση με τον σύντροφό σας. Συζητήσεις στηριζόμενες σε ειλικρινά συναισθήματα, θα φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα ανάμεσα σας. Παρθένοι, δείξτε προσοχή σε τρίτα πρόσωπα, που επιζητούν να εισβάλλουν στην σχέση σας και να προκαλέσουν αρνητικά αποτελέσματα. Μείνετε επιφυλακτικοί στις προτάσεις που δέχεστε και αφήστε ελεύθερη την διαίσθηση σας, να σας οδηγήσει στην σωστή πορεία. Υδροχόοι, η ψυχρότητα και η απομόνωση στην σχέση σας, οφείλεται

από προβλήματα που έχουν μείνει απροσδιόριστα. Εστιάστε με ακρίβεια, σε αυτό που δημιουργεί κάποιο χάσμα ανάμεσα σας, οι επιπόλαιες και αρνητικές σκέψεις, δεν βοηθούν στην επίλυση.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σήμερα, σας βοηθάει να ηρεμήσετε και να δείτε με διαφορετική οπτική αρκετά θέματα, δίνοντας σας περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Οι εξορμήσεις στην φύση και η διασκέδαση με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε.

ΤΑΥΡΟΙ

Θέλετε να πάρετε την ημέρα με αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρεθείτε στην φύση, λαμβάνοντας θετική ενέργεια και αυτό θα συμβάλει στην αλλαγή της ψυχολογίας σας. Είναι που χρειάζεστε για να αποβάλετε το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ξεκαθαρίσματα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην ερωτική σας ζωή, θα στρέψουν λίγο την προσοχή σας σε πιο ώριμες σκέψεις και αποφάσεις. Παρ ότι η μέρα σας ευνοεί, καλό είναι να παραμείνετε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, απλά προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, αγγίζει την ψυχή σας και η διάθεση σας, είναι ανάλαφρη και χαρούμενη. Η επικοινωνία με τους αγαπημένους σας, είναι ευχάριστη και οι περίπατοι στην φύση, σας φέρνουν πιο κοντά.

ΛΕΩΝ

Μία αρκετά φορτισμένη ατμόσφαιρα, θα σας επιβαρύνει την ψυχολογία και θα σας ρίξει ψυχολογικά. Μπορείτε να βρεθείτε με τους φίλους σας και να ζήσετε στιγμές που θα σας κάνουν και πάλι παιδιά, εξάλλου η μέρα δίνει την νότα της και την ανοιξιάτική πνοή της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, θα τα αφήσετε για λίγο στην άκρη, όσο και αν σας είναι δύσκολο εξαιτίας της υπευθυνότητας σας. Βγείτε και περάστε ευχάριστα με τους φίλους ή τον σύντροφό σας, θα σας αναζωογονήσει.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα ακολουθήσετε τους κανόνες της άνοιξης που είναι χαρά, διασκέδαση και ανάλαφρη διάθεση, κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι εκδρομές και οι εξορμήσεις στην φύση, θα αναβιώσουν τα παιδικά σας χρόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιος εκνευρισμός, μπορεί να έχει προκύψει από την υπερβολική κατάχρηση της ευαισθησία και της δοτικότητάς σας. Σήμερα όμως, μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας, που θα βοηθήσουν περισσότερο την ψυχολογία σας. Φροντίστε να βρεθείτε με άτομα που σας κατανοούν και μπορούν να βελτιώσουν η διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ρομαντική διάθεση, είναι διάχυτη στην ερωτική σας ζωή και αναδεικνύει τον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Ο πόθος να βρεθείτε σε όμορφα μέρη, θα σας γεμίσει με ευτυχία και χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πρωτότυπες σκέψεις, θα σας οδηγήσουν σε συναρπαστικές καταστάσεις, που θα ζήσετε με κοντινά σας πρόσωπα. Οι συναντήσεις στην φύση και οι εκδρομές, θα χαρακτηρίσουν την μέρα ως ευχάριστη και διασκεδαστική, ο αέρας της άνοιξης θα σας φέρει πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία ψυχρότητα, μπορεί να εμφανιστεί στην σχέση σας, αν εσείς δεν ελέγξετε τη διάθεσή σας και δεν συμβιβαστείτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να διοργανώσετε μια εκδρομή στην φύση, παρέα με φίλους που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ερωτική σας ζωή, σήμερα, μπορεί να βελτιωθεί αρκετά και τα συναισθήματα σας, θα γεμίσουν χαρά και ευτυχία. Οικογενειακές ή προσωπικές σας στιγμές, θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα