Τα ζώδια της Παρασκευής 10ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ζυγοί, η αρμονία των συναισθημάτων σας διοχετεύεται στην ατμόσφαιρα και την εκλαμβάνει θετικά ο σύντροφός σας, δημιουργώντας ένα ρομαντικό κλίμα ανάμεσά σας. Μπορείτε λοιπόν να κατανοήσετε τα πραγματικά του αισθήματα και να φέρετε τις αλλαγές που θέλετε μέσα στην σχέση σας.

Τοξότες, οι επιφυλάξεις απέναντι στα τρίτα άτομα που εισβάλλουν με αρνητική πρόθεση στα σχέδιά σας, σας κάνει πιο δυναμικούς δημιουργώντας μία βάση σταθερότητας.

Υδροχόοι, η επιθυμία σας να δείξετε στους αγαπημένους σας και στον σύντροφό σας τα αγνά σας συναισθήματα, οδηγεί

τις σχέσεις σας σε ένα αρμονικό κλίμα.

ΚΡΙΟΣ

Το πνεύμα που σας κυριεύει κατά την διάρκεια της ημέρας, έχει μία δυναμική και σας δίνετε το ελεύθερο να αντιμετωπιστούν τα πράγματα με πιο ευρύ ματιά. Η ευχάριστη διάθεσή σας, δίνει την ώθηση να σκεφτείτε νέα σχέδια και να προγραμματίσετε μία καινούργια κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε κάνει μεγάλες προσπάθειες στο παρελθόν, για να αποκτήσετε σταθερότητα στον εργασιακό σας χώρο. Η μέρα, σας ανταμείβει και οι απαντήσεις που θα λάβετε, θα είναι αυτές που θα σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά και ηθικά. Θα σας δοθούν προτάσεις που θα σας ανοίξουν έναν νέο δρόμο στα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αρμονία των συναισθημάτων σας, βοηθάει να διατηρηθούν σε ήπιους τόνους οι συμφωνίες που θα υπάρξουν, μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Θα ξεπεραστούν κάποια προβλήματα επικοινωνίας που υπάρχουν στις σχέσεις σας, καθώς θα δείτε τα πράγματα με μια διαφορετική οπτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι πολύ ευαίσθητη και αυτό σας δημιουργεί κάποια ανασφάλεια. Προσπαθήστε να την διαχειριστείτε και αφήστε τους συνομιλητές σας, να κάνουν νέες προτάσεις. Η διαχείριση αυτών, θα είναι πολύ σημαντική, εφόσον θα επωφεληθείτε στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Οι επαγγελματικές σας προτάσεις θα είναι αρκετά δυνατές, οι οποίες θα σας ωθήσουν σε συμφωνίες που μπορούν να σας φέρουν οικονομική ανάπτυξη. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, είναι χαμηλού προφίλ, αποφεύγοντας έτσι διενέξεις και προστριβές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οικονομική σας κατάσταση, δίνει την δυνατότητα να προβείτε σε αγορές και εκπλήξεις για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η μέρα, σας ευνοεί να διασκεδάστε με τον σύντροφό σας ή φίλους, βρεθείτε σε χώρους που σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Η άθληση ή οι δημιουργικές εργασίες, θα σας βοηθήσουν να αποβάλετε την αρνητική ενέργεια και θα σας προσφέρουν την ευεξία που χρειάζεστε. Προσέξτε, την συμπεριφορά σας σε ζητήματα που αφορούν τον ερωτικό σας τομέα, διότι μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ευαισθησία σας φανερώνεται σε καθημερινά ζητήματα. Προσπαθήστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του εαυτού σας και μην αφήνετε τα περιθώρια στους άλλους, να σας εκμεταλλευτούν. Η επιμονή και η υπομονή, είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε σταθερά και να πετύχετε τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σας, θα οδηγηθεί με απρόοπτα και παράξενα γεγονότα, που αυτά θα σας αποπροσανατολίσουν από τα σχέδιά σας. Βρίσκεστε λοιπόν, σε έναν δρόμο που οι σκέψεις σας είναι μετέωρες και αυτό επηρεάζει την ψυχοσύνθεσή σας. Οι γνώσεις σας, πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σας, θα είναι το στήριγμά σας για τα επόμενα βήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συμβουλές που θα δώσετε σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, θα βοηθήσουν να ξεπεράσουν σημαντικά ζητήματα. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα που έχετε ως άτομα, είναι το προσόν που σας χαρακτηρίζει. Η συμπεριφορά σας, δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αντιδράσεις τρίτων, θα δείξουν μία διαφορετική εικόνα από ότι έχετε στο μυαλό σας και θα πρέπει να μείνετε σε μία απόσταση ασφαλείας. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και δώστε του χρόνο να σκεφτεί, ποιο είναι το όφελός σας. Θυμηθείτε ότι η ειλικρίνεια στις συζητήσεις, θα πρέπει να είναι αμφίπλευρη.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα γεγονότα που θα εξελιχθούν γύρω σας, θα επηρεάσουν τα συναισθήματά σας και θα αισθανθείτε μία μικρή απογοήτευση. Αφήστε τις ενοχές πίσω σας και κοιτάξτε μπροστά, με αισιόδοξες σκέψεις για τα νέα σχέδια που έχουν προκύψουν. Ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να βρείτε χαμένα κομμάτια του εαυτού σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα