Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

 

ΚΡΙΟΣ

Στις συναλλαγές σας να είστε προσεκτικοί, αποφύγετε την ανυπομονησία και την βιασύνη σε υποθέσεις που ακόμα εκκρεμούν. Ειδικά σε θέματα εκκρεμοτήτων και δανείων, δείξτε υπομονή απέναντι στις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να έχετε νέες ευθύνες και περισσότερα βάρη αυτή την περίοδο. Εστιάστε όμως στους στόχους σας και προσπαθήστε να δείτε πιο ξεκάθαρα, ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας. Ζείτε μία απαιτητική περίοδο, προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε συναισθηματικές διακυμάνσεις και εστιάστε

περισσότερο σε ουσιαστικά θέματα, που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να δείξετε φροντίδα και αγάπη, σε όσους είναι σημαντικοί για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να βρείτε την κατάλληλη βοήθεια από άτομα, που μπορούν να ευνοήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και γενικότερα θέματα που σας απασχολούν. Θα βρείτε τον τρόπο να ξεπεράσετε εμπόδια που υπάρχουν.

ΛΕΩΝ

Ζητήστε την βοήθεια όσων εμπιστεύεστε, για θέματα που σας δυσκολεύουν, σήμερα. Προσπαθήστε να κρατήσετε καλές σχέσεις με συναδέλφους. Στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων, μπορούν να δημιουργηθούν κάποια θέματα λόγω έλλειψης επικοινωνίας, γι’ αυτό συζητήστε όσα σας αγχώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να βρείτε νέες προσεγγίσεις, σε ζητήματα που ακόμα δεν έχετε ολοκληρώσει, ιδιαίτερα αν αφορούν έγγραφα ή νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε, στην καριέρα σας. Στον τομέα των οικονομικών σας, μπορείτε να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα, όμως καλό είναι να αποφύγετε να υπογράψετε έγγραφα ή συμβόλαια.

ΖΥΓΟΣ

Η ισορροπία στις σχέσεις σας δεν είναι ακατόρθωτη, απλά μπορεί αυτή την περίοδο να είναι λίγο δύσκολη λόγω του άγχους που έχετε, για τα επαγγελματικά σας και γενικότερα για θέματα που θέλετε να ολοκληρώσετε. Φροντίστε να έχετε εσωτερική ισορροπία, ώστε να λειτουργήσετε καλύτερα μέσα στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχετε απομακρυνθεί με κάποια άτομα, σκεφτείτε το καλύτερα και προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις επίσης, μπορεί να επηρεαστούν σήμερα και καλό είναι, να προσέχετε το πώς προσεγγίζετε τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, φροντίστε θέματα τα οποία επείγουν και έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Η αποδοτικότητά σας, μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα και να εκτιμηθεί, ειδικά στα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες εσωτερικές αλλαγές θα σας δώσουν την απαραίτητη δύναμη, ώστε να αλλάξετε αρκετά πράγματα και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Αποφύγετε αυτό το διάστημα, να ασχοληθείτε με άτομα μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Εστιάστε σε σημαντικά ζητήματα και σε όσα πρέπει να ολοκληρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκεφτείτε καλύτερα, σήμερα, όσα πρέπει να κάνετε σχετικά με τα οικονομικά σας ή γενικότερα νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε. Επανεξετάστε κάθε δυνατότητα που υπάρχει. Μπορείτε αν θέλετε να συμβουλευτείτε άτομα τα οποία έχουν την απαραίτητη εμπειρία, πάνω στους τομείς που σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, φροντίστε στον ελεύθερο χρόνο σας να κάνετε αρκετά πράγματα με όσους αγαπάτε και να τους δείξετε την φροντίδα και την αγάπη σας. Ανανεώστε τις σχέσεις σας και κάνετε τους να αισθανθούν, πόσα σημαίνουν για σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα