Τα ζώδια της Παρασκευής 29ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, η ευστροφία της σκέψης σας και η γρήγορη αντίληψη των γεγονότων που εξελίσσονται γύρω σας, μπορούν να δώσουν το έναυσμα για καινοτόμες ιδέες. Ζυγοί, η ημιτελείς δράσεις θα σας οδηγήσουν σε μία μετέωρη κατάσταση και θα σας επαναφέρουν στο παρελθόν. Η ολοκλήρωση, θα γεμίσει με αισιοδοξία το μέλλον σας. Υδροχόοι, οι προκλήσεις που εμφανίζονται στην επαγγελματική σας ζωή, μπορούν να σας αναστατώσουν τον ψυχικό τομέα, αλλά παράλληλα μπορούν να δώσουν το έναυσμα για μία καινούργια ζωή. Οι αποφάσεις για το πως θα το δείτε, βρίσκονται στα χέρια σας.

Ιχθύες, έχοντας προγραμματίσει μία πορεία, σας είναι εύκολο να διοχετεύσετε την ενέργεια σας με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να υπάρξει μία θετική έκβαση.

ΚΡΙΟΣ

Οι ευχάριστες σκέψεις, σας βοηθούν να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν πιο αισιόδοξα. Βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που σας είναι ευχάριστα και διοργανώστε νέες συγκεντρώσεις, που θα σας διασκεδάσουν και θα σας υποδείξουν να ασχοληθείτε με νέα καλλιτεχνικά σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζείτε σε μία περίοδο που υπάρχουν πολλές ανακατατάξεις γύρω σας και εσείς καλείστε να δώσετε λύση σε αυτές, από την δική σας πλευρά. Η πίεση που νιώθετε, έχει επηρεάσει τον συναισθηματικό σας κόσμο και δεν σας αφήνει να σκεφτείτε με καθαρή σκέψη, πως θα πρέπει να κινηθείτε. Προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αισθάνεστε ότι μπορούν να υπάρξουν νέες συνεργασίες στον επαγγελματικό σας τομέα, τις οποίες θα χειριστείτε με διπλωματία. Η ευφράδεια του λόγου σας και η ακαταμάχητη επιθυμία να κατακτήσετε τα όνειρά σας, μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά στον στόχο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αισιοδοξία και η στροφή προς τον εαυτό σας, παρατηρώντας έτσι τις ικανότητες που έχει, είναι αυτό που θα γίνει το στήριγμα για τα επόμενα βήματά σας. Οι σκέψεις σας, κινούνται γύρω από την εργασία σας και πως θα υπάρξει μία άνοδο σε αυτή.

ΛΕΩΝ

Οι εξωτερικές δραστηριότητες που αντιστοιχούν σ’ ένα καλλιτεχνικό πνεύμα και ο αθλητισμός, θα είναι αυτά που θα αποβάλλουν ένα μεγάλο μέρος αρνητικής ενέργειας. Αποφύγετε λοιπόν αποφάσεις που χρειάζονται την προσοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ενέργειες σας, δεν χρειάζεται να είναι αφελείς, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα, διότι αφήνουν το περιθώριο σε αρνητικά άτομα να εισβάλλουν στις προσωπικές σας απόψεις και αποφάσεις. Η επιφυλακτική στάση, είναι αυτή που θα σας κρατήσει σε μία θέση αφύπνισης και παρατηρητικότητας, από ένα ευρύ οπτικό πεδίο.

ΖΥΓΟΣ

Η πρόθεση να συμμετάσχετε σε πρωτοποριακά θέματα και να βρεθείτε σε ένα καινοτόμο περιβάλλον δεν επαρκεί, διότι χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί στις συμπεριφορές τρίτων. Μείνετε παρατηρητές σε θέματα που μπορούν να σας προκαλέσουν αρνητικές συνέπειες και ενεργείστε ανάλογα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οργανωμένες και μεθοδευμένες κινήσεις, βοηθούν την αντιμετώπιση αρνητικών καταστάσεων, οι οποίες ενεργοποιούν τις βάσεις που υπάρχουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι αποφάσεις που πρέπει να λάβετε, θα πρέπει να γίνουν κάτω από ώριμη σκέψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα εργασιακά σας θέματα, είναι καλό να υποστηρίζετε τον εαυτό σας και τα κεκτημένα σας, όταν υπάρχει η ανάλογη συμπεριφορά από τρίτους. Επικεντρωθείτε στα λάθη που έχετε κάνει και προσπαθήστε να περάσετε στα επόμενα βήματα, με σταθερές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρήστε τα συναισθήματα σας και μην επιτρέψετε στους γύρω σας, να εκμεταλλευτούν την υπερβολική σας ευαισθησία. Οι εχθρότητες που λαμβάνετε ότι υπάρχουν από το γύρω περιβάλλον, μπορεί να έχουν κάποια υπερβολή και σας αποσπούν την εστίαση στο άμεσο πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργασίες που επιδιώκετε σήμερα, έχουν ξεκινήσει από το παρελθόν να δραστηριοποιούνται και ευνοούνται περισσότερο αυτές που αφορούν το γυναικείο φύλο. Βαδίστε μεθοδευμένα και ακολουθήστε την διαίσθηση σας, για το αποτέλεσμα που θέλετε να έχουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, ευνοεί να κάνετε τα ανάλογα ξεκαθαρίσματα που απαιτούνται μέσα στην ερωτική σας ζωή. Οι συζητήσεις μπορεί να μην έχουν ήρεμο τόνο, γι’ αυτό μην ξεχνάτε να κρατάτε τις ισορροπίες όπου απαιτούνται. Εκ προοιμίου γνωρίζετε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, γι’ αυτό κινηθείτε με ξεκάθαρη στάση, καταθέτοντας με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευής 29ης Μαρτίου 2019,paraskevis 29is martiou 2019