Τα ζώδια της Πέμπτης 18ης Ιουλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Καρκίνοι, μία νέα γνωριμία θα σας αλλάξει την ζωή και θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Η ερωτική σας, διάθεση, θα μαγνητίσει τον νέο σας σύντροφο και τα πράγματα θα πάρουν μία ρομαντική τροπή. Σκορπιοί, οι ευχάριστες συναντήσεις θα είναι αυτό που θα επιδιώξετε περισσότερο και θα εισπράξετε την θετική τους ενέργεια. Αιγόκεροι, μπορείτε να επιδιώξετε ευχάριστες εξόδους ή ταξίδια μικρής εμβέλειας με τον σύντροφό σας ή με φιλικά σας πρόσωπα, η αλληλοκατανόηση απαλύνει δυσκολίες

στις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας, μπορεί να ξεκινήσει ευχάριστα και με χαρούμενη διάθεση, όμως τα απρόοπτα που θα κάνουν την εμφάνισή τους, που μπορεί να επηρεάσουν τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε να δείξετε ψυχραιμία και να μην οξύνετε τα πράγματα, σε περίπτωση που μπορείτε να τα χειριστείτε με διπλωματία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αίσθηση να φιλοσοφήσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, έρχεται ως κίνητρο για να χαράξετε μία πιο πνευματική πορεία. Οι αναζητήσεις σας και η περιέργεια να δείτε τι συμβαίνει πέρα του υλικού κόσμου, σας φέρνει κοντά με άτομα που ασχολούνται με πνευματικά επαγγέλματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μία μετέωρη κατάσταση και δεν ξέρετε, τι να αποφασίσετε για τα θέματα που σας απασχολούν. Η αίσθηση της μοναξιάς, εντείνει την ανασφάλεια και τον διχασμό στις αποφάσεις σας. Η χαλάρωση, είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας και να πιστέψετε σε σας περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο γάμος σας ή κάποια μακροχρόνια σχέση, σας απασχολεί ιδιαίτερα σήμερα και έχετε την ανάγκη να πλησιάσετε τον σύντροφό σας. Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν είναι η κατάλληλη για να εμβαθύνετε σε συζητήσεις, που σας δημιουργούν άγχος. Βρεθείτε στην φύση ή οργανώστε μία έξοδο, που θα σας χαλαρώσει.

ΛΕΩΝ

Προβλήματα επικοινωνίας που έχετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα κάνουν για ακόμα μια φορά την εμφάνισή τους και θα εντείνουν τον εκνευρισμό σας. Μην αφήσετε τις διαφωνίες να σας επηρεάσουν συναισθηματικά και να σας χαλάσουν την διάθεση. Μείνετε σε επιφανειακές συζητήσεις και βρεθείτε με πρόσωπα, που θα σας διασκεδάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ενέργειά σας σήμερα, βοηθάει σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Η αυτοπεποίθηση που νιώθετε, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με συνεργασίες, που στο παρελθόν είχαν προκαλέσει προβλήματα. Είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις και να μιλήσετε με αυστηρό τρόπο, αν αυτό χρειαστεί.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε κάποια αρνητικά συναισθήματα ή εμμονές του παρελθόντος, που ίσως κάνουν την εμφάνιση τους στον επαγγελματικό σας τομέα. Διαχειριστείτε τα γεγονότα που σας απασχολούν, με περισσότερη σοφία και ευελιξία, χωρίς να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εμπειρίες που έχετε βιώσετε στο παρελθόν, είναι ικανές να σας αποπροσανατολίσουν από τις απαραίτητες ενέργειες, που πρέπει να γίνουν στο επαγγελματικό σας τομέα. Οι αρνητικές σκέψεις, επηρεάζουν τα συναισθήματά σας και ίσως, σας φέρουν μία απογοήτευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρόθεση που έχετε να συμβουλέψετε και να υποστηρίξετε τα άτομα που αγαπάτε είναι έντονη. Μην επιμείνετε όμως σε λεπτομέρειες, στις συζητήσεις που θα προκύψουν. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει έναν εκνευρισμό, που θα χαλάσει την διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία συναισθηματική φόρτιση, μπορεί να σας ωθήσει σε ενέργειες που ίσως αργότερα μετανιώσετε, γι’ αυτό μην βιαστείτε ειδικά σε σημαντικά θέματα. Σήμερα, μπορείτε να επιδιώξετε να βρεθείτε με τον αγαπημένο σας, βελτιώνοντας έτσι την σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λόγω της συναισθηματικής σας κατάστασης, νιώθετε πιο ασφαλείς όταν βρίσκεστε με πρόσωπα που αισθάνεστε άνετα. Το σπίτι σας, είναι ένας χώρος που θα σας χαλαρώσει και η σωματική άσκηση, θα σας απομακρύνει όλη την αρνητική ενέργεια. Δημιουργείστε και εκφράστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, μπορούν να επεξεργαστούν με έναν καλύτερο τρόπο. Αφήστε την διαίσθησή σας, να σας οδηγήσει και να αναδειχθεί η δυναμική σας προσωπικότητα. Εξετάστε καλύτερα προτάσεις που δέχεστε, σκεφτείτε περισσότερο τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα