Τα ζώδια της Τετάρτης 15ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Αιγόκεροι, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σας μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, ώστε να νιώσετε ελεύθεροι από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, που έχετε επωμιστεί. Δεν είστε σε θέση να λάβετε αποφάσεις σοβαρού τύπου, γι’ αυτό καλό είναι να τις αναλάβετε.

Δίδυμοι, το οικογενειακό σας περιβάλλον, βοηθάει να ανακάμψετε σε προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και να προχωρήσετε με δυναμικό τρόπο. Ακολουθώντας την διαίσθηση σας, θα μπορέσετε να βρείτε τον τρόπο να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας.

Ταύροι, μια νοσταλγική διάθεση σας συνοδεύει στην διάρκεια της

ημέρας και ανατρέχετε στο παρελθόν, για όσα αφήσατε ανεκπλήρωτα. Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα δώσουν την βοήθεια τους.

ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις, δεν θα σας αφήσουν να ασχοληθείτε με τα νέα σας σχέδια και η μέρα, θα περάσει χωρίς ιδιαίτερη αλλαγή. Προσπαθήστε να εντάξετε κατά την διάρκειά της, ασχολίες που θα σας χαρίσουν λίγο ξεγνοιασιά και θα μειώσουν την έντασή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αποφάσεις που έχετε κληθεί να πάρετε, είναι σημαντικές για την πορεία της ζωής σας και γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις. Μπορεί τα πράγματα να μην σας παρουσιάζονται τόσο θετικά, όμως εσείς μπορείτε να εφαρμόσετε νέους κανόνες στα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απομακρυνθείτε από θέματα που θα σας φέρουν σε διλλήματα και θα επηρεάσουν τα σχέδιά σας. Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και δείτε τις εξελίξεις, με μία άλλη ματιά. Όσο και αν σας είναι δύσκολο, ξέρετε ότι αυτή είναι η μόνη λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τίποτα δεν δείχνει σταθερό γύρω σας και τα πάντα έχουν πάρει μία αρνητική εικόνα. Η ψυχραιμία είναι αυτή, που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε επικεντρωμένοι σε αυτό που επιθυμείτε να κάνετε και ταυτόχρονα να παρατηρήστε σωστά τα γεγονότα που εξελίσσονται.

ΛΕΩΝ

Στην επαγγελματική σας ζωή, δεν θα υπάρξουν απρόοπτα πράγματα. Η μέρα, θα κυλήσει ήρεμα και εσείς μπορείτε να εξετάσετε τα στοιχεία που έχετε, χωρίς βιασύνες και αγχωτικές καταστάσεις. Αυτό θα σας ενώσει με τους συναδέλφους σας και θα σκεφτείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις που επικρατούν στον εργασιακό σας τομέα, είναι υπερβολικές για τα δικά σας δεδομένα και αυτό σας προκαλεί μία επιπλέον οξυθυμία. Μην απογοητεύεστε, έχετε χρόνο να διορθωθούν οι καταστάσεις, φτάνει να αφήσετε τα γεγονότα να εξελιχθούν μόνα τους χωρίς πιέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα παρασκήνια που θα συμβούν, θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να είστε υπερβολικοί στα συμπεράσματα σας, ακούστε τους άλλους τι έχουν να σας πουν. Έπειτα, θα μπορέσετε να φτάσετε σε ένα σωστό συμπέρασμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε, να ξεκαθαρίσετε θέματα και διάφορες υποθέσεις, που μέχρι τώρα σας ενοχλούσαν και σας δημιουργούσαν ανασφάλειες. Μιλήστε με ειλικρίνεια και μην αφήσετε να επηρεάσουν τις σκέψεις σας αρνητικά πρόσωπα. Η μέρα, εξάλλου ευνοεί την επικοινωνία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κριτική των άλλων προς το πρόσωπό σας, σας κάνουν πιο δυναμικούς και συγκροτημένους σε κάθε σας κίνηση. Είναι μία καλή ευκαιρία, να αποδείξετε ότι αξίζετε και να καθορίσετε νέα σχέδια. Το φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί να σας στηρίξει συναισθηματικά και να σας προσφέρει την βοήθειά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις, έχουν σήμερα ένα πλεονέκτημα για σας, θα σας φέρουν κοντά με πρόσωπα που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε λοιπόν, να τις εκμεταλλευτείτε και να εκφράσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε, θα ορίσετε εσείς πως θέλετε να εξελιχθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας, σας ωθεί να κάνετε πολλά και πρωτότυπα πράγματα με τα άτομα που αγαπάτε. Οι πράξεις σας, μπορούν να αλλάξουν πολλά στις σχέσεις σας αυτό το διάστημα. Προσοχή όμως, στην απότομη αλλαγή των συναισθημάτων σας, γιατί θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το σημαντικότερο σήμερα, είναι ότι έχετε την ικανότητα να διαγνώσετε τα συναισθήματα των άλλων και να λειτουργήσετε αναλόγως. Αυτό σας φέρνει σε μία πλεονεκτική θέση, γιατί έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε νέες προοπτικές στις σχέσεις σας, χωρίς να σας περιορίζει η ρουτίνα και η καθημερινότητα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα