Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

ΚΡΙΟΣ

Όταν θα διαγνώσετε τα αισθήματα που τρέφετε για τους γύρω σας και ταυτόχρονα τι αισθάνεστε για τον εαυτό σας, τότε θα μπορέσετε να προβείτε στις σωστές αποφάσεις για τις σχέσεις σας. Η ψυχαγωγία, είναι ένα μέσον που θα σας χαλαρώσει και θα αποσυμφορηθεί το άγχος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ξεπεράσετε κάποια περίεργα συναισθήματα ή εμμονές που σας ταλαιπωρούν, θα μπορέσετε να δώσετε μία σωστή κατεύθυνση στους στόχους που έχετε θέσει μέχρι σήμερα. Ένα αίσθημα ζηλοτυπίας, μπορεί να καθορίσει ένα λάθος δρόμο στην σχέση σας. Να είστε προσεκτικοί στις

αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ψυχικές εμπειρίες που μπορεί να σας έχουν αφήσει αρνητικά κατάλοιπα, θα εμποδίσουν τα νέα σας σχέδια και θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από αυτές. Η αυτογνωσία και η αυτοβελτίωση, θα σηματοδοτήσουν ένα δυναμικό μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων γύρω σας και να προσφέρετε την βοήθειά σας, βελτιώνει τις σχέσεις σας. Δώστε όλη σας την θετική ενέργεια και ακολουθήστε τα βήματα που επιθυμεί η καρδιά σας. Η επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας ανανεώσει ψυχικά.

ΛΕΩΝ

Οι εμβόλιμες αρνητικές καταστάσεις, σας έχουν επηρεάσει αρκετά και σας δίνουν την ώθηση να σκεφτείτε με έναν διαφορετικό τρόπο, απ’ ότι ισχύει μέχρι σήμερα. Η δράση σας αυτή, για νέα πράγματα, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο επιβίωσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σκέψη να μείνετε σε χώρους που αισθάνεστε ασφαλείς, είναι αρκετά έντονη σήμερα, αποφεύγοντας να κάνετε νέες δραστηριότητες και κινήσεις, που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε να χειριστείτε τα συναισθήματα σας και να ακολουθήσετε τον δρόμο της καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο και να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις, που θα σας οδηγήσουν στην πρόοδο των επαγγελματικών σας σχεδίων. Η διπλωματική σας ικανότητα, θα φανεί έντονα και θα προωθήσετε εύκολα τις ιδέες που έχετε στο πλάνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κακή σας διάθεση και η ψυχολογική κατάπτωση που αισθάνεστε, στέκεται εμπόδιο στις αναζητήσεις που θέλετε να κάνετε στον προσωπικό και επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως μία κυκλοθυμική συμπεριφορά, φέρει εντάσεις και λογομαχίες μεταξύ των κοντινών σας προσώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία που έχετε, είναι το βάθρο για να καλλιεργήσετε νέες ιδέες, που θα σας φανούν απαραίτητες για τα επόμενα βήματα σας. Μπορείτε λοιπόν, να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και να τους χαρίσετε ευχάριστες στιγμές με την διασκεδαστική σας διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορεί κάποια γεγονότα να σας φανούν αρνητικά και να αισθανθείτε ότι χάνετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Εστιάστε σε αυτά που επιθυμείτε, χωρίς να διαβάλλονται οι ιδέες σας, από το γύρω περιβάλλον. Μείνετε σταθεροί στα πιστεύω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός, είναι στοιχεία που δεν σας αφήνουν να χαράξετε νέα σχέδια, οπότε προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παρορμητικές κινήσεις. Μία νέα γνωριμία, μπορεί να εμφανιστεί στον δρόμο σας και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές, η διάθεση σας θα είναι ικανή να σας οδηγήσει στην καλύτερη επιλογή για σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς και αδιαφορίας, για τα θέματα που σας απασχολούν, θα υπάρξει έντονα κατά την διάρκεια της ημέρας και συνεπώς θα απομακρυνθείτε από ενέργειες που είχατε προγραμματίσει να συμβούν. Κάντε ότι θεωρείτε απαραίτητο, για να είναι ισορροπημένη ψυχολογία σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα