Τα ζώδια της Τετάρτης 27ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, μην παρασύρεστε από αυταπάτες οι οποίες δίνουν το περιθώριο σε τρίτους, να σας επηρεάσουν και να σας οδηγήσουν σε μια μετέωρη κατάσταση. Στηριχτείτε στις ικανότητες σας και αντλήστε δύναμη, από τον πυρήνα της προσωπικότητας σας. Παρθένοι, ίσως το φρένο που θα βάλετε στις επιθυμίες σας, σας οδηγήσει σε πιο στιβαρά βήματα. Υδροχόοι, οι αντιπαλότητες που δημιουργήθηκαν στον εργασιακό σας τομέα, δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα. Η πρόθεση να επαναφέρετε την αρμονία και την συνοχή, θα δώσει το έναυσμα για μία νέα

συνεργασία.

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, είναι αρκετά δύσκολη αυτή την περίοδο, εξαιτίας των εντάσεων που έχουν υπάρξει στο κοντινό σας περιβάλλον. Επαναπροσδιορίστε την θέση σας, στον συναισθηματικό σας τομέα και ακολουθήστε μία νέα πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση συνεργασίας, σας δίνει την δύναμη να τα καταφέρετε χωρίς να φοβάστε τα ρίσκα που πρέπει να παρθούν. Μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας και να κλείσετε τις συμφωνίες που επιθυμείτε, στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αισιοδοξία που σας διακατέχει, είναι αυτή που μπορεί να σας οδηγήσει στην κατάκτηση των ονείρων σας. Οι ρομαντικοί περίπατοι και οι εξορμήσεις στην φύση, θα μπορέσουν να σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Αξιοποιήστε την ευκαιρία και περάστε ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι οξύθυμες συμπεριφορές, οφείλονται στην ψυχολογία σας, που είναι αρκετά πιεσμένη, εξαιτίας των εντάσεων που υπάρχουν στο περιβάλλον σας. Τα θέματα που έχετε να συζητήσετε, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκαθαριστούν, αφήστε το για άλλη μέρα.

ΛΕΩΝ

Στα καθημερινά σας ζητήματα, φαίνεται να δείχνετε μεγαλύτερη ευαισθησία και τα πράγματα δεν διατηρούνται σε ισορροπία. Βρεθείτε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης ή μείνετε μόνοι σας και σκεφτείτε, πως θα πρέπει να κινηθείτε στα επόμενα βήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πράξεις σας, θα στηριχτούν σε σκέψεις ρίσκου, νέες ιδέες μπορεί να φανούν κερδοφόρες αρκεί να κινηθείτε με πρόγραμμα. Δείξτε προσοχή στο να μην ξεφύγετε από τα επιτρεπόμενα όρια και αφήστε στην άκρη τις συγκρούσεις με τρίτους. Αυτό που θα σας βοηθήσει, είναι να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά.

ΖΥΓΟΣ

Μία αυστηρότητα και μία ψυχρότητα, μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας και να δημιουργήσει παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Ακούστε πιο προσεκτικά τον συνομιλητή σας και εξετάστε τα θέματα και από τις δύο πλευρές. Είστε σε θέση να φέρετε την ισορροπία, φτάνει να το επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, είναι καλό να εξετάζετε τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας και να ακολουθείτε σταθερά βήματα, για να φτάσετε στον στόχο σας. Αποφύγετε παράτολμες κινήσεις, για να καταφέρετε ότι επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σας, είναι σημαντική και δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο. Συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και στα επαγγελματικά σχέδια που έχετε, δίνοντας όλη σας την ενέργεια. Ίσως πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από κάποιο έμπιστο πρόσωπο, για να βγείτε από κάποιους διχασμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργασίες σας, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, εφόσον θα λειτουργήσετε πρακτικά και οργανωμένα. Ίσως μία ευχάριστη συντροφιά, εμφανιστεί στην διάρκεια της ημέρας και θα δείξετε την φιλική σας διάθεση απέναντί του. Η χαρά που θα σας συνοδεύσει σήμερα, θα αλλάξει την διάθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συζητήσεις που θα προκύψουν σήμερα, στο κοντινό σας περιβάλλον, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με αποφάσεις. Ο τρόπος που θα χειριστείτε τα πράγματα, θα πρέπει να είναι ήρεμος, θα χρειαστεί να κάνετε σοφές σκέψεις για να φέρετε τα σωστά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία ιδιαίτερη ευαισθησία θα σας ακολουθήσει σήμερα, στις επαφές με άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Ίσως υπάρξει δυσοίωνη επικοινωνία μεταξύ σας και φέρει εντάσεις. Το φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί να βοηθήσει να αλλάξετε την ψυχολογία σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα