Τα ζώδια της Τετάρτης 8ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, προφυλάξτε τον εαυτό σας από κακόβουλα πρόσωπα και μεθοδευμένες κινήσεις τρίτων, που έχουν πρόθεση να οπισθοδρομήσουν τα σχέδιά σας.

Ζυγοί, η σταθερότητα σε αποφάσεις θα είναι συνοδοιπόρος στην πορεία σας, βοηθώντας να ξεπεράσετε με ευκολία τις συναισθηματικές μεταπτώσεις, που μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποια γεγονότα.

Ιχθύες, η διάθεση να ξεφύγετε από τα τετριμμένα, σας εντείνει το πνεύμα ελευθερίας, οδηγώντας σας σε νέα πράγματα. Οι αποφάσεις σας κρίνονται σημαντικές,

απέναντι στις προτάσεις των συνεργατών σας, θυμηθείτε όμως να μην ξεπεράσετε τα επιτρεπόμενα όρια τα οποία θα εγείρουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Η σταθερότητα, είναι αυτή που βοηθάει να βρείτε τον δρόμο σας στην επαγγελματική πορεία που έχετε επιλέξει. Μην επιμείνετε σε αναλύσεις, που θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα και θα ωθήσουν τους συνομιλητές σας, σε αρνητικές συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προτάσεις που θα δεχθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε με λογική και σύνεση. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των άλλων και κάντε νέα σχέδια για το μέλλον σας. Η αφέλεια, θα σας εμποδίσει να αποκτήσετε την σταθερότητα που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αφήσετε την υπερευαισθησία σας, να γίνει εμπόδιο στις κινήσεις που απαιτούνται να γίνουν το διάστημα αυτό. Έχετε την ικανότητα να προωθήσετε τα σχέδιά σας, παρατηρώντας όμως ταυτόχρονα τις συζητήσεις που μπορεί να γίνονται εν αγνοία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ευχάριστες συναντήσεις που θα υπάρξουν σήμερα, ειδικά με άτομα του γυναικείου φύλου θα σας εκπλήξουν και θα σας διασκεδάσουν. Η μέρα σας λοιπόν, θα πάρει μία θετική πορεία και θα αφήσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ

Οι επισκέψεις που θα δεχθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα βάλουν σε δράση τα σχέδια που έχετε προκαθορίσει. Τα αποτελέσματα που θα επέλθουν, θα είναι με βάση την εργασία που έχετε καταβάλλει στο παρελθόν. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί θετική η εικόνα σας, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα γύρω σας μοιάζουν καλύτερα και παίρνουν μία νέα τροπή. Ένα απρόοπτο γεγονός, θα σας ενεργοποιήσει περισσότερο και θα αναδείξει τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας, με αποτέλεσμα να κινηθείτε πιο δραστικά για τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχική σας κατάσταση δεν βρίσκεται σε ισορροπία, από την οποία εμφανίζονται απρόβλεπτες αρνητικές συνέπειες. Μπορείτε να καθορίσετε νέες δραστηριότητες, που μπορούν να σας χαλαρώσουν και να διαμορφώσουν μια ευχάριστη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, βρεθείτε με πρόσωπα που σας κάνουν να αισθάνεστε ευχάριστα και μπορούν να σας συμβουλέψουν πάνω σε νέα σχέδια που έχετε. Στην ερωτική σας ζωή, μπορείτε να απομακρύνετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει τελευταία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, είναι ευνοϊκή για συμβόλαια και νέες συνεργασίες, έτσι μπορείτε να στραφείτε πιο δυναμικά στα σχέδια που έχετε οργανώσει. Οι κινήσεις σας, θα πρέπει να είναι στοχευμένες, αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά, ειδικά σε ότι αφορά τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας απρόβλεπτος εκνευρισμός, θα κάνει την εμφάνιση του στην διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας παρελθοντικών γεγονότων. Ασφυκτικά όρια στον συναισθηματικό και ψυχικό σας κόσμο, έχουν βάλει οι πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες που σας αναλογούν. Μείνετε για λίγο μόνοι και προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε απέναντι στα καθημερινά σας ζητήματα, σας αγχώνει και σας αποτρέπει από κάθε δραστηριότητα. Η επαφή σας με το οικείο περιβάλλον, απαιτεί προσοχή διότι είστε ευάλωτοι. Ο αυθορμητισμός σας και η άγνοια για κάποιες υποθέσεις, σας αφήνουν εκτεθειμένους, κινηθείτε με προσοχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, η διάθεσή σας μπορεί να σας ωθήσει σε ενέργειες που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Περιοριστείτε σε όσα γνωρίζετε καλά ότι μπορεί να πετύχουν, αποφύγετε τα ρίσκα σήμερα. Ίσως υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις, που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα