Τα ζώδια της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

ΚΡΙΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας και κάνοντας τις σωστές κινήσεις, θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Όσοι ασχολείστε με την εκπαίδευση ή θέματα εγγράφων, μπορεί να έχετε κάποιες δυσκολίες. Έχετε όμως καλές ιδέες και θα διακριθεί η δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην φοβηθείτε να ζητήσετε συμβουλές από πρόσωπα με εμπειρία, μπορεί να σας δοθεί η λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Κάποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν, με τον κατάλληλο τρόπο. Βάλτε ένα πρόγραμμα, σε γραφειοκρατικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν

θέλετε να επενδύσετε χρήματα, είναι μια καλή μέρα και θα φανούν οι καρποί των επενδύσεων σας, σιγά-σιγά στο μέλλον. Όσοι έχουν θέματα εδώ και καιρό, με κληρονομικά ζητήματα και ασφάλειες, είναι μια καλή μέρα να έρθουν στην επιφάνεια και να βρουν την λύση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην επικοινωνία σας, σήμερα, πιθανόν να υπάρξουν σημεία που μπορεί να χρειαστεί να είστε πιο αναλυτικοί, απέναντι στους άλλους. Αρκετοί από εσάς, θα προτιμήσετε να ενεργήσετε μεμονωμένα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ώστε να μειωθούν οι προστριβές που μπορεί να δημιουργηθούν.

ΛΕΩΝ

Μια δυσαρμονία στην επικοινωνία σας, μπορεί να σας αποτρέψει να δείτε πιο θετικά, ορισμένες καταστάσεις. Στην καριέρα σας, ακόμα και αν υπάρξουν καθυστερήσεις, εσείς γνωρίζετε καλά τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να θυμηθείτε ότι πέρα από τα επαγγελματικά που σας απασχολούν, είναι η μέρα που πρέπει να φροντίσετε και τις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα και να περάσετε καλές στιγμές, με όσους αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

Ακούγοντας πάντα το ένστικτό σας, θα οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα. Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα, για να υπολογίσετε και να σχεδιάσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και ταξίδια, που θέλετε να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις, σε ότι αφορά τον οικονομικό σας τομέα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τον υπερκαταναλωτισμό, που μπορεί να λειτουργεί ως εσωτερική ανάγκη, όμως δεν θα σας βοηθήσει στην επίλυση των συναισθηματικών θεμάτων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δομώντας τις προτεραιότητες που έχετε ήδη καθορίσει, θα κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα. Η βιασύνη σας κάνει πιο ανασφαλείς, γνωρίζετε ότι θα πρέπει να περάσετε από το στάδιο της υπομονής και επίμονης. Θα πρέπει να επιστήσετε περισσότερο την προσοχή σας, σε οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, ευνοεί την ανανέωση των σχέσεών σας. Ελάτε πιο κοντά με όσους αγαπάτε και αποφύγετε την τάση της απομόνωσης. Τα σχέδια που κάνετε τόσο καιρό, ώστε να δημιουργήσετε την σταθερότητα στα οικονομικά σας, ήρθε η ώρα να προχωρήσουν πλέον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να επαναξιολογήσετε σήμερα τις σχέσεις σας. Σα ερωτικά σας, αποφύγετε να ανοίξετε σημαντικές συζητήσεις, μην πιέζετε τα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσέξτε περισσότερο την επικοινωνία σας, μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Μην καταπιαστείτε σήμερα με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, που μπορούν να σας κουράσουν και να σας στερήσουν, πολύτιμο χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα