Τα ζώδια του Σαββάτου 9ης Ιουνίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, κοντινά σας πρόσωπα μπορούν να σας βοηθήσουν σήμερα να ξεπεράσετε θέματα που σας απασχολούν, ανοιχτείτε σε όσους εμπιστεύεστε. Καρκίνοι, σήμερα η διαίσθησή σας βοηθάει να προχωρήσετε νέα σχέδια και επαγγελματικά σας θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Ένα αίσθημα απομόνωσης σήμερα, σας χαρακτηρίζει έντονα και σας ωθεί να βάλετε σε τάξη τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Η ανάγκη σας αυτή, είναι έντονη και μπορεί να παρακάμψετε κάποιες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Κοντινά σας πρόσωπα,

μπορούν να σας βοηθήσουν σήμερα να ξεπεράσετε θέματα που σας απασχολούν, μην διστάσετε να εκφράσετε όσα νιώθετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επανεξέταση των σχεδίων σας σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, θα γίνει με σοβαρότητα και σταθερότητα από μέρους σας. Μην χάνετε τον χρόνο σας με λεπτομέρειες, βάλτε τις απαραίτητες προτεραιότητες. Μία νοσταλγία για το παρελθόν και τους ανθρώπους που υπήρξαν στην ζωή σας, θα εμφανιστεί σήμερα και θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο υπερβολικός έλεγχος που μπορεί να προκύψει σήμερα, από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, θα σας πιέσει και θα προσπαθήσετε να τον εξομαλύνετε. Η διαχείριση συζητήσεων από μέρους σας, θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Η μέρα σας, θα κυλήσει όμορφα στην προσωπική σας ζωή, ελέγχοντας την συμπεριφορά σας προς τους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και δεν σας αφήνουν ελευθερία κινήσεων. Η διαίσθησή σας όμως, βοηθάει να προχωρήσετε νέα σχέδια και επαγγελματικά σας θέματα. Τα αισθήματα προς τον σύντροφό σας, σήμερα θα είναι γαλήνια και ιδανικά ώστε να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας. Προσοχή, όμως στηνδιάθεσήσας που μπορεί να έχει εναλλαγές.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να δείτε αντικειμενικά τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν σήμερα, στον επαγγελματικό σας χώρο, χωρίς να παρασυρθείτε από την ψυχολογική σας διάθεση. Βρείτε τον τρόπο να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να πιστέψετε στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καινοτόμες ιδέες σας, θα δώσουν μία άλλη διάσταση στην ημέρα σας. Στον επαγγελματικό, όπως και στον προσωπικό σας τομέα, θα λειτουργήσετε πιο ανάλαφρα σήμερα. Αφήστε τις ευθύνες για άλλη μέρα και δώστε όλη σας την ενέργεια σε νέα σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Διαχειριστείτε με υπομονή κάποιες καταστάσεις στον εργασιακό σας τομέα. Η διάθεσή σας, δεν βοηθάει να πάρετε αποφάσεις, γι΄ αυτό απομακρυνθείτε από ουσιαστικές συζητήσεις, που καθορίζουν το μέλλον σας. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν θετική ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σταθερή σκέψη και η σωστός χειρισμός των υποθέσεων που σας ανατίθενται, θα φέρουν θετικές εξελίξεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Η μέρα, θα σας ευνοήσει να περάσετε ευχάριστα με αγαπημένα σας άτομα και ίσως έρθετε σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν σήμερα στα επαγγελματικά σας, μπορεί να επηρεάσουν την διάθεσή σας. Μην πτοείστε, έχετε την ικανότητα, με προσοχή στις κινήσεις σας, να ανταπεξέλθετε δυναμικά. Ασχοληθείτε, με εποικοδομητικά πράγματα στην διάρκεια της ημέρας, αποφεύγοντας συζητήσεις που δεν σας είναι ευχάριστες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας, χρειάζονται την προσοχή και τον έλεγχό σας. Η στροφή προς τα θέλω σας, θα σας αλλάξει την διάθεση, μην προβείτε όμως, σε υπέρμετρα πράγματα. Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά πρόσωπαή/και τον σύντροφό σας, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας και θα ανανεώσει τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργασίες σας σήμερα και οι συναδελφικές σας σχέσεις, θα εξελιχθούν μέσω της ανεξάρτητης προσωπικότητάς σας. Ακολουθήστε αυτή την τάση και προς τον σύντροφό σας, μην γίνετε καχύποπτοι, φέρνοντας αρνητικές συνέπειες στην σχέση σας. Προσέξτε περισσότερο την επικοινωνία σας σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας βοηθήσουν να δείτε διαφορετικά όσα σας δυσκολεύουν. Ρόλο θα παίξουν κάποια πρόσωπα που είναι της εμπιστοσύνης σας. Σήμερα, μπορείτε να προγραμματίσετε συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, λύνοντας τις διαφωνίες που υπήρξαν στο παρελθόν.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα