Αλάτι: Πώς να το αποφύγετε χωρίς να θυσιάσετε τη νοστιμιά

Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε λιγότερο αλάτι και περισσότερα βότανα και μπαχαρικά. Η προσθήκη μπαχαρικών μπορεί να βοηθήσει να γίνει το φαγητό πιο νόστιμο για όλους, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους ηλικιωμένους. Κι αυτό γιατί η γεύση και η όσφρηση ατονούν με την ηλικία. «Κάποιοι άνθρωποι αναπληρώνουν αυτή την απώλεια βάζοντας περισσότερο αλάτι στο φαγητό...

Source

Keywords
Τυχαία Θέματα