Αλκοόλ – Νοθεία: Ποια ποτά νοθεύονται περισσότερο – Πώς θα το καταλάβετε – Πώς να προφυλαχθείτε

Με αφορμή την αυξημένη νοθεία που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στο αλκοόλ, ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας ΕΚΠΑ μίλησε για τη νοθεία των ποτών, αποκαλύπτοντας ποια είναι η πιο επικίνδυνη ουσία. Για την αυξημένη νοθεία που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, κυρίως μετά την ανατίμηση σε πολλά είδη διατροφής, με αποτέλεσμα την αύξηση των περιστατικών δηλητηρίασης των καταναλωτών μίλησε ο κ.

Source

Keywords
Τυχαία Θέματα