Χρωστικές ουσίες τροφίμων: Πόσο επικίνδυνες είναι – Ποιοι απειλούνται περισσότερο

Σύμφωνα με έρευνα του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ), οι χρωστικές ουσίες θεωρούνται από τα πιο επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να αντισταθεί σε γλυκά, ειδικά όταν έχουν πολύ ωραία εμφάνιση; Να αντισταθεί σε σνακ, όπως οι μαρμελάδες, τα αναψυκτικά, τα κέικ και τα πατατάκια; Όλα τα παραπάνω είναι σίγουρα πεντανόστιμα και όμορφα, κυρίως χάρη στην εμφάνιση...

Source

Keywords
Τυχαία Θέματα