Τηγανίζετε στο ίδιο λάδι πολλές φορές; Τι κίνδυνος υπάρχει για τον εγκέφαλο

Οι επιπτώσεις της καθημερινής κατανάλωσης φαγητού μαγειρεμένου σε ξαναζεσταμένο λάδι. Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που τηγανίζουν πολλές φορές στο ίδιο λάδι για να κάνουν οικονομία, ξανασκεφθείτε το. Η τακτική αυτή μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία του εγκεφάλου, σύμφωνα με μία νέα μελέτη. Το βαθύ τηγάνισμα των τροφίμων, δηλαδή η βύθισή τους σε καυτό λάδι έως ότου μαγειρευτούν…

Source

Keywords
Τυχαία Θέματα