Τροφική δηλητηρίαση: Το πράσινο λαχανικό που θέλει οπωσδήποτε ψυγείο – Tips προφύλαξης από το E. coli

Πού αποθηκεύετε τα λαχανικά; Πρόσφατη έρευνα αναδεικνύει παράγοντες κινδύνου για τροφική δηλητηρίαση, προτείνοντας ασφαλείς λύσεις για τη φύλαξή τους. Σημαντικά tips για τη φύλαξη των πράσινων φυλλωδών λαχανικών αναδεικνύει μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Food Microbiology, ώστε η κατανάλωσή τους να συνοδεύεται μόνο από πολύτιμα οφέλη για τον οργανισμό και όχι από κινδύνους για τροφιμογενή λοίμωξη.

Source

Keywords
Τυχαία Θέματα