Βιταμίνη C: Ποιες είναι οι πηγές λήψης εκτός από τα πορτοκάλια

Υπάρχουν πολλές τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη C και βρίσκονται συνήθως στην κουζίνα μας. Η βιταμίνη C, ονομάζεται και ασκορβικό οξύ, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και βοηθά τον οργανισμό σας να χρησιμοποιεί τον σίδηρο που λαμβάνετε από τις τροφές. Οι άνδρες χρειάζονται 90 χιλιοστόγραμμα την ημέρα ενώ οι γυναίκες 75 χιλιοστόγραμμα. Ένα μέτριο πορτοκάλι έχει περίπου 70...

Source

Keywords
Τυχαία Θέματα