Υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα: Με ποιες μορφές καρκίνου συνδέονται, σύμφωνα με νέα μελέτη

Τα ευρήματα νέας, μεγάλης πολυετούς μελέτης. Ο ρόλος της παχυσαρκίας στην ανάπτυξη όγκων κεφαλής & τραχήλου. Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο αναπτύξεως καρκίνου του στόματος, του λαιμού και του οισοφάγου, αναφέρει διεθνής ομάδα επιστημόνων. Η συσχέτιση αυτή μπορεί να εξηγείται εν μέρει από την αύξηση του σωματικού βάρους και την παχυσαρκία.

Source

Keywords
Τυχαία Θέματα