H LG StandbyMe Go είναι μια φορητή λύση οθόνης, τοποθετημένη σε βαλίτσα

12:09 4/9/2023 - Πηγή: Insomnia

Στον εκθεσιακό χώρο της IFA 2023, μπορέσαμε να δούμε από κοντά και ένα από τα πιο περίεργα gadget, το StandbyMe Go.

Με χαρακτηριστική ονομασία, το StandbyMe Go είναι μια βαλίτσα που στο εσωτερικό της κρύβει μια οθόνη 27 ιντσών, για κάποιον που θέλει μια σχετική φορητή λύση. Μόλις ο χρήστης ανοίγει τη βαλίτσα, η ειδική βάση στο εσωτερικό, ανασηκώνει την οθόνη αφής προκειμένου να είναι άμεση η χρήση της. Σύμφωνα με την LG,

η StandbyMe Go είναι ιδανική για σύνδεση με παιχνιδομηχανές αλλά και για αναπαραγωγή ταινιών, χωρίς να χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία αφού διαθέτει μπαταρία στο εσωτερικό. Αυτή δίνει αυτονομία 3 ωρών ενώ υπάρχει πάντα και η δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο ρεύματος με το αντίστοιχο καλώδιο. 

Όπως είδαμε, είναι εφικτή η ρύθμισης της γωνίας θέασης ακόμα και σε κάθετη ή επίπεδη θέση για όσους επιθυμούν να «παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια ή να έχουν μια εικονική εμπειρία αναπαραγωγής δίσκων μουσικής». Η οθόνη ενεργοποιείται και απενεργοποιείται αυτόματα με το άνοιγμα ή το κλείσιμο της βαλίτσας, υποστηρίζοντας τα πιο πρόσφατα στρατιωτικά πρότυπα για αυξημένη αντοχή, ακόμα και σε πτώσεις από μικρό ύψος. Διαθέτει ακόμα ενσωματωμένα ηχεία με υποστήριξη Dolby Visio και Dolby Atmos ενώ το έξυπνο μενού της οθόνης στηρίζεται στο webOS, κάνοντας εύκολη τη σύνδεση iPhone και Android συσκευών. 

 

Η LG θα κάνει διαθέσιμη τη βαλίτσα-οθόνη της αρχικά στην Αμερική, με άγνωστη για την ώρα τιμή, ενώ την περιμένουμε και στην Ευρώπη αργότερα.
 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα