Έτσι -πιθανόν- θα είναι το iPhone 15 Pro

Έχουμε ξαναδεί CAD σχέδια του iPhone 15 Pro, όμως η ιστοσελίδα 9to5Mac έχει συλλέξει αποκλειστικές λεπτομέρειες από διάφορες αξιόπιστες πηγές και έχει δημιουργήσει λεπτομερείς τρισδιάστατες απεικονίσεις του νέου smartphone.

Οι νέες εικόνες επιβεβαιώνουν αρκετές σχεδιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο iPhone, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκαίνουργιου περιβλήματος, ενός μεγαλύτερου εξογκώματος στο σύστημα των καμερών,

λεπτότερα bezels περιμετρικά της οθόνης, νέα κουμπιά αυξομοίωσης ήχου και ενός ολοκαίνουργιου χρώματος.

Σύμφωνα με τα renders που διέρρευσαν και τις συνοδευτικές πληροφορίες, το iPhone 15 Pro θα κυκλοφορήσει μεταξύ άλλων σε ένα νέο βαθύ κόκκινο χρώμα, με την πηγή να αναφέρει ότι ο ακριβής δεκαεξαδικός κωδικός για το χρώμα είναι 410D0D και η ονομασία του θα είναι  Dark Sienna. Η εικόνα του iPhone 15 Pro που αποδίδεται παρακάτω δείχνει πώς μπορεί να μοιάζει η νέα έκδοση. Αυτή λέγεται ότι θα αντικαταστήσει την απόχρωση Deep Purple και θα πάρει τη θέση της δίπλα στις συνηθισμένες εκδόσεις του Gold, Silver και Space Black.

 

Εν τω μεταξύ, η διαρροή επιβεβαιώνει και άλλες ήδη φημολογούμενες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο iPhone Pro της Apple. Βλέπουμε για παράδειγμα ότι η συσκευή έχει πιο στρογγυλές άκρες όπου έχει γίνει χρήση τιτανίου για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα ενώ το 9to5Mac σημειώνει ότι η σχεδιαστική αλλαγή θα δίνει στο iPhone 15 Pro διαφορετική αίσθηση στο χέρι κάνοντάς το πιο άνετο στο κράτημα.

Η προεξοχή της κάμερας στο πίσω μέρος γίνεται μεγαλύτερη φέτος, καθώς η Apple κινείται προς μεγαλύτερους αισθητήρες. Οι διαρροές υποστηρίζουν ότι η προεξοχή μεμονωμένων φακών έχει υπερδιπλασιαστεί από τις κάμερες του iPhone 14 Pro, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα οδηγήσει σε σημαντικά μεγαλύτερο όγκο. Είναι ενδιαφέρον ότι το iPhone 15 Pro Max φέρεται να έχει μικρότερη κάμερα σε σύγκριση με το κανονικό Pro λόγω της φημολογούμενης παρουσίας περισκοπικού φακού. Αυτό σημαίνει ότι το iPhone 15 Pro θα μπορούσε να έχει το μεγαλύτερο σύστημα κεντρικών καμερών σε ολόκληρη τη σειρά iPhone 15.

Σε άλλα σημεία, βλέπουμε τα νέα κουμπιά που φημολογείται ότι θα αντικαταστήσουν τους παραδοσιακούς διακόπτες έντασης ήχου και σίγασης που υπάρχουν στα τρέχοντα iPhone. Δύο νέες απτικές μηχανές λέγεται ότι θα μιμούνται τα πατήματα των κουμπιών στα φετινά μοντέλα iPhone Pro ενώ στο κάτω μέρος του smartphone βλέπουμε τη νέα θύρα USB-C. Σύμφωνα με πολλαπλές διαρροές, θα υποστηρίζει μέγιστες ταχύτητες φόρτισης μόνο μέσω πιστοποιημένων καλωδίων από την Apple.

Αν δεν υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα της Apple, η σειρά iPhone 15 αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα