Ηλεκτρική Macan ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Porsche

Η Porsche Taycan είναι ένα από τα πλέον πολυπόθητα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της αγοράς, γρήγορη, σπορ και παράλληλα πρακτική.

Παρόλα αυτά, με λιγότερα από 400 χλμ. εμβέλειας με μια φόρτιση και τιμή εκκίνησης τουλάχιστον €97.800 είναι ένα αυτοκίνητο που δεν απευθύνεται σε πολλούς. 

Το επόμενο ωστόσο ηλεκτρικό όχημα (EV) της Porsche

ενδέχεται να βρεθεί στο… οπτικό πεδίο των ίδιων ή περισσότερων υποψήφιων πελατών, κυρίως λόγω του ελκυστικότερου σχήματος. Πρόκειται για την ηλεκτρική Macan, η οποία για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα πωλείται παράλληλα με την βενζινοκίνητη έκδοση.

Η Porsche δεν έχει ακόμα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες ωστόσο η ηλεκτρική Macan αναμένεται να προσφέρει περισσότερους από 600 ίππους στους τυχερούς μελλοντικούς ιδιοκτήτες της χωρίς να χάνει την πρακτικότητα και τον πολυσύνθετο χαρακτήρα ενός crossover SUV. Όσον αφορά την εμβέλεια, δεν έχει επί του παρόντος οριστικοποιηθεί ωστόσο σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες θα μπορεί να ταξιδέψει αρκετά μακρύτερα από την Taycan με μια φόρτιση.

Όσον αφορά το κόστος, η Macan είναι ένα τα περισσότερο προσιτά αυτοκίνητα της εταιρείας με έδρα το Τσούφενχαουζεν που βρίσκεται λίγο έξω από τη Στουτγκάρδη. Οι τιμές ξεκινούν λίγο πάνω από τα από τα €100.000 στη χώρα μας και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση ενδέχεται να βρίσκεται στα ίδια επίπεδα ή να είναι ελαφρώς ακριβότερη. 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα