Παγκόσμια κυκλοφορία για το Find N2 Flip, το νέο foldable smartphone της Oppo

Μετά από μερικές προσπάθειες στον κόσμο των αναδιπλούμενων τηλεφώνων, η κινεζική κατασκευάστρια smartphone Oppo αποδεικνύεται μία από τις πιο δραστήριες εταιρείες στο χώρο με το Find N.

Το νέο Find N2 Flip αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά για την κινεζική αγορά τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Λονδίνο, η Oppo αποκάλυψε ότι έρχεται και σε άλλες αγορές σε όλο τον κόσμο. Σε αυτές όπως μαθαίνουμε θα περιλαμβάνεται και η Ελλάδα

όπου η συσκευή θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάρτιο.

Το όνομα του Oppo Find N2 Flip προδίδει τον τρόπο με τον οποίο αυτή η συσκευή διπλώνει κάθετα σε αντίθεση με τον σχεδιασμό που μοιάζει με tablet των αρχικών μοντέλων Find N. Υπάρχουν όμως ομοιότητες, συμπεριλαμβανομένου του “σφιχτού” μηχανισμού αναδίπλωσης που αφήνει λιγότερο χώρο στο να περάσει σκόνη στην οθόνη όταν είναι διπλωμένο.

Η μία από τις δύο οθόνες του Find N2 Flip, η εξωτερική, διαθέτει διαστάσεις 3,26 ιντσών και είναι η μεγαλύτερη που θα βρείτε σε οποιοδήποτε smartphone, επιτρέποντας περισσότερες λειτουργίες χωρίς να ανοίγετε την οθόνη. Όταν το smartphone ανοίξει πλήρως, θα βρείτε μια οθόνη AMOLED 6,8 ιντσών με ανάλυση 2520 x 1080 και με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz.

Εσωτερικά συναντάμε το MediaTek Dimensity 9000+ chipset στα 4nm με 8GB μνήμη και 256GB αποθηκευτικό χώρο, μη επεκτάσιμο. Η τιμή που ανακοινώθηκε στην επίσημη παρουσίαση αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο αποκλειστικά όπου η συσκευή θα κοστίζει £849.

Υπάρχει ακόμα μια μπαταρία 4.300mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 44W. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 50MP (αισθητήρας Sony IMX890) και ο οποίος κάνει τη βαριά δουλειά. Συνδυάζεται με μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 8MP (Sony IMX355) ενώ στην εσωτερική οθόνη, θα βρείτε μια selfie κάμερα στα 32MP.

Το Oppo Find N2 Flip έρχεται με το ColorOS 13, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει ότι θα λάβετε τέσσερα χρόνια μεγάλων ενημερώσεων του Android καθώς και πέντε χρόνια αναβαθμίσεων ασφαλείας. Η Oppo ανακοίνωσε αυτή την πολιτική στο τέλος του 2022, οπότε αυτή είναι η πρώτη συσκευή από την εταιρεία που κάνει πράξη αυτόν τον ισχυρισμό. 

Πέρα από την κυκλοφορία του στην Ευρώπη, η Oppo δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει αν το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, κάτι εξαιρετικά απίθανο δεδομένου ότι η εταιρεία δεν διαθέτει κανένα από τα άλλα τηλέφωνά της στη χώρα. 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα