Το 2023 κυκλοφορεί το Star Wars Jedi: Survivor της Respawn Entertainment

Η Respawn Entertainment επιβεβαίωσε ότι το Star Wars Jedi: Survivor, το σίκουελ του Jedi: Fallen Order που ανακοίνωσε στις αρχές της χρονιάς βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Στο ετήσιο συνέδριο Star Wars Celebration Anaheim 2022, το γνωστό στούντιο αποκάλυψε ότι το Jedi:

Survivor αποτελεί συνέχεια του action-adventure παιχνιδιού Star Wars: Fallen Order που κυκλοφόρησε το 2019. Το Star Wars Jedi: Survivor διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα στο «Fallen Order» με το παιχνίδι να διατηρεί τον Cal Kestis (και το droid BD-1) στον ρόλο του πρωταγωνιστή, έναν δηλαδή από τους τελευταίους εναπομείναντες Jedi στον γαλαξία που κυβερνάται από την Αυτοκρατορία.

Η Respawn Entertainment έκανε γνωστό ότι το Star Wars Jedi: Survivor θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί το σύστημα μάχης του πρώτου παιχνιδιού ενώ ενδεχομένως θα υπάρξουν βελτιώσεις. Σε ορισμένους gamers δεν άρεσε το σύστημα μάχης του Star Warts Jedi: Fallen Order χαρακτηρίζοντάς το ως το πιο αδύναμο σημείο του παιχνιδιού. Αν ωστόσο υπάρξουν βελτιώσεις, θα είναι καλοδεχούμενες από όλους.

Το Star Wars Jedi: Survivor έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2023 με την Electronic Arts να έχει βάλει στόχο την κυκλοφορία του πριν το τέλος του οικονομικού της έτους που είναι τον ερχόμενο Μάρτιο. Το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη αυτή τη περίοδο από την Respawn Entertainment για τη τελευταία γενιά κονσολών, Xbox Series X|S και PlayStation 5 ωστόσο θα διατεθεί και για υπολογιστές. Από ότι φαίνεται δεν υπάρχουν σχέδια να κυκλοφορήσει για παλαιότερες κονσόλες όπως τα Xbox One και PS4.

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα