Άνδρας ξόδεψε 14.000 ευρώ για να μεταμορφωθεί σε σκύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

20:31 29/5/2022 - Πηγή: seleo

Υπάρχουν άνθρωποι που καταφέρνουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, όσο περίεργα και αν είναι. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ένας τύπος από την Ιαπωνία που ήθελε να γίνει σκύλος.

Κάτι που κατάφερε να το κάνει στο πλαίσιο του δυνατού, με το… αζημίωτο φυσικά, καθώς πλήρωσε 14.100 ευρώ. Τόσο του κόστισε η στολή που του έφτιαξε η εταιρία Zappet που ειδικεύεται σε τέτοια δημιουργήματα, κυρίως για τις κινηματογραφικές ταινίες.

【制作事例 追加】
犬 造型スーツ

個人の方からのご依頼で、犬の造型スーツを制作しました。
コリー犬をモデルにしており、本物の犬と同様に四足歩行のリアルな犬の姿を再現しております

詳細はこちら:https://t.co/0gPoaSb6yn#犬

#Dog #着ぐるみ#特殊造型 #特殊造形 pic.twitter.com/p9072G2846

— 特殊造型ゼペット (@zeppetJP) April 11, 2022

Χρειάστηκαν 40 ημέρες για να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο project, καθώς έπρεπε να μελετηθεί ο σκελετός του κόλεϊ, προκειμένου και να ταιριάζει στον Toko-san και να είναι ρεαλιστική από όλες τις οπτικές γωνίες.

Κάτι που επιβεβαιώνει και το video που κυκλοφόρησε, με τον Ιάπωνα να την φοράει και να μην διακρίνεται εύκολα αν πρόκειται για αληθινό σκύλο ή για άνθρωπο που φοράει στολή.

A man from Japan has spent Rs 12 lakh to fulfill his lifelong dream of becoming a dog. Twitter user Toko-san has posted footage of himself on social media which have left the netizens stumped. #Dog #Japan #DogCostume #Animal #Bizarre #ViralVideo pic.twitter.com/zA5vdFIvfb

— IndiaToday (@IndiaToday) May 25, 2022

Πηγή: gazzetta.gr

Το άρθρο Άνδρας ξόδεψε 14.000 ευρώ για να μεταμορφωθεί σε σκύλο (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα