Καρκίνος στο έντερο: Οι κόκκινες τροφές που γίνονται «ασπίδα»

21:45 1/2/2024 - Πηγή: seleo

Αν και ο καρκίνος του εντέρου είναι μία τρομακτική ασθένεια, προσβάλλοντας 1 στους 15 άντρες και 1 στις 18 γυναίκες, Έρευνες συνεχίζουν να δείχνουν ότι ο κίνδυνος νόσησης μπορεί να μειωθεί δραστικά με σωστές διατροφικές επιλογές. Ένας γαστρεντερολόγος αποκάλυψε στην Daily Express οκτώ ισχυρές φυτικές τροφές σε… κόκκινη απόχρωση που θα μπορούσαν να προλάβουν τον καρκίνο, ικανοποιώντας ταυτόχρονα την όρεξή σας. Ο Δρ. […]

Το άρθρο Καρκίνος στο έντερο: Οι κόκκινες τροφές που γίνονται «ασπίδα» εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα