Νέα “σύσκεψη” στον ΠΑΟΚ: Διαλέξαμε τον δύσκολο αλλά σωστό δρόμο

18:46 8/10/2022 - Πηγή: seleo

Μετά το δείπνο της… τριανδρίας του ΠΑΟΚ (Γιώργος Σαββίδης, Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου), ακολούθησε νέα συνάντηση των επικεφαλής του Δικεφάλου κατόπιν επιθυμίας του γιου του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, μετά από πρόσκληση του Γιώργου Σαββίδη, πραγματοποιήθηκε νέο δείπνο σε ευρύτερη σύνθεση, στην οποία συμμετείχαν Μπότο, Λουτσέσκου, Γκαγκάτσης, Γκοντσαρόβα,

Κυριάκος και Χρυσοχόος…

Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν πως επρόκειτο για ένα εγχείρημα που απαιτεί επιμονή και υποστήριξη, αναγνωρίζοντας πως θα είναι δύσκολο στην πράξη δεδομένης της ευκολίας του εγκλωβισμού στην εσωστρέφεια. Σε κάθε περίπτωση, αποφασίστηκε επιμονή στο πλάνο και υποστήριξη του έργου της ομάδας.

Υπομονή στις δυσκολίες και επιμονή στη δουλειά που βγαίνει στο γήπεδο, ακόμη κι αν δεν έρχονται τα ιδανικά αποτελέσματα, όπως συνέβη στα τελευταία δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Από πλευράς ΠΑΟΚ απορρέει ένα πολύ καλό κλίμα από τις συναντήσεις και τις επαφές των τελευταίων ημερών, αναγνωρίζοντας πως έχουν διαλέξει έναν δύσκολο δρόμο αλλά όπως τονίζουν είναι ο σωστός και ο κατάλληλος.

Πηγή: sdna.gr

Το άρθρο Νέα “σύσκεψη” στον ΠΑΟΚ: Διαλέξαμε τον δύσκολο αλλά σωστό δρόμο εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα