Τα πάνω-κάτω στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο ΟΡΕΝ – Ποιος φεύγει & ποιοι έρχονται;

21:31 24/8/2022 - Πηγή: seleo

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι το νέο πρόγραμμα του ΟΡΕΝ να κάνει πρεμιέρα και η Μάριον Μιχελιδάκη να επιστρέψει στο τηλεοπτικό της ραντεβού με τους τηλεθεατές. Αν και στην τελευταία εκπομπή η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τόνισε πως δεν θα αλλάξει την παρέα της μπροστά από τις κάμερες, όλα δείχνουν πως η εκπομπή “Μέρα μέσημερι με τη Μάριον” θα επιστρέψει ανανεωμένη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ON TIME” η νέα σεζόν θα ξεκινήσει με μια αποχώρηση και τρεις νέες προσθήκες, καθώς τη Δευτέρα 29 Αυγούστου

που κάνει πρεμιέρα η εκπομπή δεν θα δούμε στην τηλεοπτική παρέα της Μάριον Μιχελιδάκη τη Μαριέλλα Σαββίδου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γιάννης Μπούτος και ο Φοίβος Παπαδάκης συνεχίζουν κανονικά, ενώ στην ομάδα της εκπομπής θα προστεθούν η Τζώρτζια Γεωργίου που αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια από το STAR, αλλά και ο Γιώργος Δάσκαλος.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στην ομάδα της καθημερινής εκπομπής του ΟΡΕΝ αναλαμβάνοντας τις ζωντανές συνδέσεις προστίθεται και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος, που πρόπερσι βρισκόταν στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο “Pop Up”.

Το άρθρο Τα πάνω-κάτω στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο ΟΡΕΝ – Ποιος φεύγει & ποιοι έρχονται; εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα