Θα φάτε το χθεσινό ρύζι; Πώς θα αποφύγετε την τροφική δηλητηρίαση

15:46 7/1/2024 - Πηγή: seleo

Τα μακαρόνια ή το ρύζι που καταναλώνονται μια μέρα μετά το μαγείρεμα έχουν περισσότερα οφέλη για τον οργανισμό, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στους New York Times και έφερε στο επίκεντρο το ανθεκτικό άμυλο, τη μορφή που παίρνει το άμυλο των παραπάνω τροφών μετά την ψύξη τους και το οποίο συνδέεται με χαμηλότερες τιμές σακχάρου στο αίμα, καλύτερη […]

Το άρθρο Θα φάτε το χθεσινό ρύζι; Πώς θα αποφύγετε την τροφική δηλητηρίαση εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα