Θεσσαλονίκη: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» λέει 29χρονη που κακοποιείται από τον εν διαστάσει σύζυγό της (ΦΩΤΟ – Video)

19:20 2/9/2022 - Πηγή: seleo

Τον απόλυτο τρόμο ζει μία 29χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη με τον εν διαστάσει σύζυγό της να την απειλεί και να έχει ασκήσει βία σε βάρος της ακόμη και μπροστά στα παιδιά τους όπως δηλώνει η ίδια.

Παρά το ότι ο 38χρονος άντρας έχει καταδικαστεί συνολικά οκτώ φορές για ενδοοικογενειακή βία, το δικαστήριο αποφάσισε, σε όλες τις περιπτώσεις, η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, με συνέπεια να κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος.

«Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω (…) να

μπει μέσα ή να φύγει από εδώ να με αφήσει να είμαι ελεύθερη…» είπε χαρακτηριστικά η 29χρονη. «Φοβάμαι για τη ζωή μου».

«Η αδερφή μου και ο μεγάλος μου ο γιος με έχουν σώσει…» σημειώνει τονίζοντας ότι αποφάσισε να μπει ένα τέλος στη νοσηρή αυτή κατάσταση από τη στιγμή που κατέληξε να χρειαστεί νοσηλεία εξαιτίας των χτυπημάτων και βλέποντας τα παιδιά της να κλαίνε.

«Του έλεγα τα παιδιά θέλουν γάλα και έλεγε ότι δεν τον νοιάζει…» αναφέρει προσθέτοντας ότι όταν ο ίδιος ρωτήθηκε από την αδερφή της γιατί τη χτυπάει απάντησε «μην ανακατεύεσαι… είναι γυναίκα μου και κάνω ό,τι θέλω εγώ».

Δείτε φωτογραφίες – ντοκουμέντα και Video από το seleo.gr

Το άρθρο Θεσσαλονίκη: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» λέει 29χρονη που κακοποιείται από τον εν διαστάσει σύζυγό της (ΦΩΤΟ – Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα