Το ευχαριστώ του Μυστακίδη σε όσους τον στήριξαν (ΦΩΤΟ)

12:46 20/12/2017 - Πηγή: seleo

Ο Γιάννης Μυστακίδης, μετά από απουσία περίπου οκτώ μηνών και για την ακρίβεια 260 ημερών, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Η ολιγόλεπτη συμμετοχή του νεαρού μεσοεπιθετικού, ήρθε ως λύτρωση για τον ίδιο, δείχνοντας μάλιστα την ανυπομονησία του να φορέσει ξανά την φανέλα του ΠΑΟΚ και να πατήσει το χορτάρι για

να παίξει ξανά μπάλα.

Μετά το τέλος του αγώνα στα Τρίκαλα, ο Μυστακίδη "ανέβασε" ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον λογαριασμό του στο instagram, ευχαριστώντας όλους αυτούς που τον στήριξαν την δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του, σχολιάζοντας παράλληλα και το... σουβενίρ που αποκόμισε από το ματς με τα Τρίκαλα.

"Ευχαριστώ όλους όσους μου στάθηκαν σε αυτή τη πολύμηνη απουσία μου! Την οικογένεια μου, τους συμπαίκτες μου, το γιατρό μου, τους θεραπευτές μου, το Φίλιππο, το Λευτέρη Π., το Γιώργο Μ.

Tον προπονητή μου, το Βασίλη Κανάρα και εσάς που κάθε μέρα μου στέλνατε μηνύματα και εγώ δυνάμωνα!!! Ευχαριστώ όλους τους φαν μου! Δεν ήμουν μόνος μου! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ... Και δώρο ράμματα δεν γίνεται αλλιώς», ανέφερε στην ανάρτηση του ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ.

Πηγή:paok24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα