Γ. Χριστόπουλος: Στην Κω αύριο, Τετάρτη 25/04



Συνεχίζει τα επίκαιρα φορολογικά σεμινάρια, ο έγκριτος φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος, και συνεργάτης του κόμβου Taxheaven, που και φέτος βρίσκεται κοντά στους συναδέλφους Λογιστές – φοροτεχνικούς, με την υπογραφή της έγκριτης συγγραφικής και διδακτικής εμπειρίας, αλλά και μέσα από τη μάχιμη καθημερινότητα του επαγγέλματος στα πλαίσια της δοκιμασμένης πρακτικής, που θέλει να ακούει και να συζητεί μαζί τους με την ίδια επαγγελματική γλώσσα, ότι πιο πρακτικό και επίκαιρο χρειάζονται στην καθημερινότητα της δουλειάς τους.

Αύριο Τετάρτη στο φορολογικό οδοιπορικό
του είναι η Κως, όπου προσκεκλημένος από την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΕΦΕΕ) Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, θα αναλύσει μία θεματολογία που επελέγη σε συνεργασία, με τον Προέδρο κ. Χρήστο Έψιμο και τα μέλη του Δ.Σ., στα μέτρα της επικαιρότητας και των πρακτικών αναγκών των μελών του (Λογιστών - Φοροτεχνικών), από τη σκοπιά του διαλόγου, με τους συναδέλφους Λ/Φ.

Πιο κάτω παραθέτουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου της Ένωσης με την αναλυτική θεματολογία του σεμιναρίου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 25/04 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» σεμινάριο διάρκειας 5 ωρών με την ακόλουθη θεματολογία:

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

• Ε3, Ε1, Ε2, και έντυπο Ν: Βήμα- βήμα ανάλυση και συμπλήρωση με παραδείγματα ασκήσεων για ατομικές επιχειρήσεις, αγρότες και Νομικά Πρόσωπα. Κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης ο πίνακας Ε για τις προσωρινές διαφορές.

• Επισημάνσεις για τις δαπάνες που δεν εκπίπτουν (ειδικά θέματα όπως οι ασφαλιστικές εισφορές, οι δαπάνες μισθοδοσίας, η παραχώρηση οχήματος κ.α.).

• 20 σημεία SOS για το κλείσιμο της χρήσης 2017, εγγραφές κλεισίματος, σύνταξη οικονομικών καταστάσεων, υποβολή.

• Ανασκόπηση: Πως θα φορολογηθούν τα εισοδήματα του 2017 των Φυσικών και Νομικών προσώπων που θα δηλώσουμε φέτος. Ανασκόπηση και επισήμανση για δύσκολες περιπτώσεις που δημιουργούν «γρίφους» και σε πολλές περιπτώσεις «παγίδες».

• Παραγραφή φορολογικών υποθέσεων, έλεγχος, επανέλεγχος, προθεσμίες παραγραφής, χρόνος διαφύλαξης των βιβλίων και στοιχείων.

Εισηγητής:

ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Φοροτεχνικός-Οικονομολόγος με συγγραφική και διδακτική εμπειρία
Πρώην καθηγητής ΤΕΙ

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να τα παρακολουθήσουν είτε είναι μέλη του συλλόγου είτε όχι.

Το Δ.Σ.
Της Ε.Φ.Ε.Ε. Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου
Keywords
Τυχαία Θέματα